#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda´nin cekecegi bir sut kafana gelir diyecegim ama sut cekmesini bilmiyor ki adam.

Adam zaten daglara taslara vuruyor ya da kalecinin eline yuvarliyor sut cekti mi. Benim oldugum yerde güvendeyim yani, ha ama Garry den falan sut yiyebilirim kale arkasinda eger aglar yoksa.

şut ve belhanda ha kaleye zor gidiyor yahu kale arkasına gidecek de canı bulacak eğer 100 tane deneme yaparsa belhanda anca başarır bu dediğini.
Baska bir oyuncu tarafindan tribübe giden bir topu Can´in kapip, sut olarak geri göndermesi ile birlikte Belhanda´yi vurmasi daha büyük ihtimal evet.

Baska bir oyuncu tarafindan tribübe giden bir topu Can´in kapip, sut olarak geri göndermesi ile birlikte Belhanda´yi vurmasi daha büyük ihtimal evet.

Bu da olabilir Can gelen topa rövaşata vuracak top gidecek Belhanda'yı kafadan vuracak böyle de olabilir.

Belhandanin muthis sutunu ettigim kufurler esliginde tekrardan hatirliyalim

Yillardir arkadas cevremde diyorum hayatimin sonuna kadar bir tane "altin vurusum" var o vurusu yaptigim an kesinlikle su an kismen yirtilmis olan capraz baglarim tekrardan tamamen kopar yine.

Bu altin vurusu bu yüzden cok iyi düsünerek kullanmam lazim, aslinda olurda bir gün kavgaya karisirsam zorda kaldigim bir an o tekmeyle birisini indiririm falan diyordum ama eger dedigin sey gerceklesirse ve Belhanda yi sutumla vurma imkani olusursa bir saniye bile düsünmem aninda Allah ne verdiyse vururum o topa ve indiririm Belhanda yi.

Mustafa Cengiz: "Gomis'i biz göndermedik. Feghouli'ye aynı Arap ülkelerinden iyi bir teklif geldi, gitmedi. Köle mi ki biz oyuncuyu gönderelim? Zaten gönderebilecek olsak gönlümüzde bir isim var, biliyorsunuz."

Bir varmis bir yokmus
Allah'in kulu cokmus
GSC'de keloglani
Sevenler pek cokmus

Keloglan, keles oglan
Hayati beles oglan
Kapi gibi kontratiyla
Dehlemesi zor oglan

Hic yokmus, hep yokmus
Topculugu bombosmus
Paragozlukte suluklukte
Keloglan gibisi yokmus

Keloglan, keles oglan
Hayati beles oglan
Hainlik yapip yatarak
Forvetsiz birakan oglan

Bir varmis, bir yokmus
Hicbir ozelligi yokmus
Ne zaman yedek kalsa
Arkasindan aglayan cokmus

Keloglan, kelesoglan
Hayati beles oglan
Kel kafasina soktugum
Milyonlari goturen oglan

Feghouli 'ye çok yakıştıramadım zorla takımda kalmayı hani Feghouli gitmeyi kabul etseydi belki de Gomis 'i satmak zorunda kalmayacaktık. Fatih Terim 'in planları arasında olmadığını kendisi de biliyor forma şansı bulamayacağını biliyor neden zorla takımda kalmak istiyor onu anlamadım

Seni o kadar bekledik muazzam paralar karşılığında sözleşme imzaladın vay geldi vay yarın gelecek dedik, geldiğinde sakatdın haftalarca oynamadın sesimizi yine çıkarmadık. Geldin oynamaya başladın kırmızı gördün TS maçında yine haftalarca seni bekledik. 1 sene boyunca Galatasaray formasını giydin ha bu maç ha önümüzdeki maç kendini bulacak diye bekledik. Yaz kampını bir geçirsin bomba gibi dönecek dedik yine olmadı

1.5 senedir bu takımdasın Feghouli ne fiziksel ne kondisyon olarak hiçbir ilerleme göremedik sende maalesef artık fiziği Avrupa düzeyinde oynamaya müsade etmiyor hele ki Fatih Terim 'in istediği gibi sürekli koşacak defansa yardım edecek bekini kovalayak hızını kullanacak bir kanat oyuncusu hiç hiç değil artık. Belli ki Fatih Terim onu 10 numara olarak bile düşünmüyor artık

Arabistan 'a gitmem diyorsan Avrupa düzeyinde futbol oynaman gerekir aldığın paranın hakkını vermen gerekir seni Galatasaray değil hiçbir Avrupa takımı kolay kolay bu fizik durumunla , aldığın paralarla kadrosunda tutmak istemez ne diyelim ki gerçekten yeteneklerine ihanet ediyor Feghouli ...

Sis perdesi aralandı teklif gelip gitmediği için mobbing uygulanıyormuş

Tabi transfer sezonu kapandıktan sonra bunu devam ettirmek ne kadar doğru oldu tartışılır

Hoca en azından devre arasına kadar yararlanmalı gerçi gidişata bakacaksak gitmeye niyeti yok beyimizin

M.Cengiz'in toplu imza töreninde laf geçirdiği kişi Fegmiş belliydi zaten şu son olaylardan sonra

Teklife ragmen gitmedi ise oynatilmasin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teklife ragmen gitmedi ise oynatilmasin

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten oynatılmıyor ama öyle bir lüksümüz yok. Maaşı fazla yedek kalması mantıklı değil ayrıca sahadayken oyuna hareket getiriyor neden oynatmayalım?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Inter Sneijderi kadro disi birakip gitmeye razi etti. Madem kullanamiyoruz kadro disi birak. Futbol hayatini bitirmek ve gitmek arasinda secimini yapsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt