#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arkadaş sakatlandı mı kondisyonu mu yetmedi durum nedir

Şu adamı 2 ay bekledim nöbette acayip hayal kırıklığı yarattı bende yazık oldu.

Bu adami seyirci istedi (elestirmiyorum kimseyi) , yonetim de aldi , ucuk para verdi , belki verilmese gelmezdi

Gitmek istemiyor , teklif alan bir oyuncu arabistandsn ama cok saglam maasi var

Yonetime zerre kizmam bu adamla alakali . Istedigi kadar kalir , ister oynar ister yatar ama parayi da sonuna kadar alir

Imzalarken dusunecekti kulup , o tren kacti

fiyat performans olarak Galatasaray tarihinin en kötü 5 topçusundan birisi

bu durzu neden oynamiyor dedigim icin hocadan ozur dilerim
gerci bu durzuye bayildigimdan degil takim tirt top oynadigindan demis idim ama yine de ozur dilemek isterim
veteran fiziginde topcu izlemek istersem acun tournament izlemeyi yeglerim

Geldignde acayip sevinmistim ama resmen elimizde patladi. Daha da düzelmeycek maalesef. Kariyer Zirversi Valencia Dönemi ve Dünya kupasinda yasamis. Futbolu kafasinda bitirmis. Iyi Kazik yedik...

Maliyeti açısından yanlış bir transfer. Hocayla arasında ne geçti bilmiyorum. Geçen senenin sonunda mükemmel olmasa da oynadı, bu sene transfer olmak istemediği için oynatılmadıysa teknik kadro hatalıdır. Fizik durumundan kaynaklı ise hatayı eşit paylaşırlar.

Belhanda, Feghouli gibi bir kesik yemedi sonuçta. O yüzden Feghouli ile aralarında farklı bir şey yaşanmış olabilir diye düşünüyorum.

Hoca kendi egosunu tatmin ediyordu sözde

Adam bitik iste zorlamaya gerek yok,ya bu sekilde idare edecez ya da yollayacagiz

Katar , Arabistan , Çin ,ABD her nereye olursa olsun gitmesi gerek bu adamın ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt