#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inter Sneijderi kadro disi birakip gitmeye razi etti. Madem kullanamiyoruz kadro disi birak. Futbol hayatini bitirmek ve gitmek arasinda secimini yapsin.
Yahu Sneijderin her türlü piyasasi vardi, Feghouli ortada bir oyuncu elden cikarmasi daha zor.
Bizim bu adami kullanmamiz lazim.

Yahu Sneijderin her türlü piyasasi vardi, Feghouli ortada bir oyuncu elden cikarmasi daha zor.
Bizim bu adami kullanmamiz lazim.

Bende diyorum zaten, kullanabiliyorsak kullanalim. Bu adam daha fazlasini yapabilir, ama nedense yapmiyor. Kullanamiyorsak araplara, cin e yollamak icin mobbing uygulamakta sakinca gormuyorum.

Gitsin diye kadro dışı bırakmak nedir yav bu ne saçma bir yöntem.

Gitmek istemedi diye oynatılması da doğru sayılmaz, mobbing yapıyoruz bariz bir şekilde, keşke hiç alınmasaydı.

Gitsin diye kadro dışı bırakmak nedir yav bu ne saçma bir yöntem.

Gitmek istemedi diye oynatılması da doğru sayılmaz, mobbing yapıyoruz bariz bir şekilde, keşke hiç alınmasaydı.

Keller + Dursun yaktı bizi

Maicon
Belhanda
Feguli

3 ünde de fahiş rakamlar verdik, veriyoruz katkı yok resmen patladık atsan atılmaz, satsan satılmaz, oynatsan o da olmaz.

Gelsenkirşen de krali canli izleyeceksin
Hislerini alalim?
Ulan bunu ilk defa stad’da izledim zaten Takintim var , slak diye kirmiziyi yedimi hain herif (fb derbi). Ordan sonra beni tutabilene helal olsun artik. Aklimdan gelen butun kufurleri say say bitmedi

Yine bir Bursa maçı sezonu aç aldır şu maçı.

Rezalet keske Yunus la başlasaydık Belhanda bile bundan kat kat iyi

Bunu savunmanın bir anlamı filan kalmadı, Fiziksel ve psikolojik olarak bitmiş. İnş devre arası yada sezon sonu giderde boşa para ödemeyiz.

sütcü beygirinden çakma küheylan, dişi dökülmüş kokanayı allayıp,pullayıp afet diye kazığı atmışlar. bu herif safi zarar,sada yürüyor,paraları götürüyor...

Niye oynatılmadığı belli oldu, bundan bir yol olmaz.

Sakatlığa bir şey demiyorum ama verilen şansları kullanamadıkça oynayamaz.

Ulan senin yuzunden terime salladik bir de
Her mac regl mi oluyorsun birader parani mi odemiyor kulup neyin tribi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt