- 26 Eylül 2012
- 121.876
- 72.339
- 5.068
Seslenince bakiyor mac basinda fln nando diye bagir
Ispanyolca formani bana ver diye bagiracagim bol bol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seslenince bakiyor mac basinda fln nando diye bagir
Daha bilmiyorum, Köy bayagi iyi geldi planladigim dönüs günü mactan sonra ama benim isim belli olmaz.Alanda miyiz abi?
Belhanda´nin cekecegi bir sut kafana gelir diyecegim ama sut cekmesini bilmiyor ki adam.
Belhanda´nin cekecegi bir sut kafana gelir diyecegim ama sut cekmesini bilmiyor ki adam.
Baska bir oyuncu tarafindan tribübe giden bir topu Can´in kapip, sut olarak geri göndermesi ile birlikte Belhanda´yi vurmasi daha büyük ihtimal evet.şut ve belhanda ha kaleye zor gidiyor yahu kale arkasına gidecek de canı bulacak eğer 100 tane deneme yaparsa belhanda anca başarır bu dediğini.
Baska bir oyuncu tarafindan tribübe giden bir topu Can´in kapip, sut olarak geri göndermesi ile birlikte Belhanda´yi vurmasi daha büyük ihtimal evet.
Baska bir oyuncu tarafindan tribübe giden bir topu Can´in kapip, sut olarak geri göndermesi ile birlikte Belhanda´yi vurmasi daha büyük ihtimal evet.
Valencia'daki hali dediğiniz 5 yıl önceki Feghouli.Valencia daki haliyle buraya gelse, türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en iyi kanat oyuncusu ilan edilirdi
Mustafa Cengiz: "Gomis'i biz göndermedik. Feghouli'ye aynı Arap ülkelerinden iyi bir teklif geldi, gitmedi. Köle mi ki biz oyuncuyu gönderelim? Zaten gönderebilecek olsak gönlümüzde bir isim var, biliyorsunuz."
Frankfurt Istanbula kadar gönderdigi adami oynatiyor.Teklife ragmen gitmedi ise oynatilmasin
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynatilmiyorki zatenTeklife ragmen gitmedi ise oynatilmasin
Teklife ragmen gitmedi ise oynatilmasin
Inter Sneijderi kadro disi birakip gitmeye razi etti. Madem kullanamiyoruz kadro disi birak. Futbol hayatini bitirmek ve gitmek arasinda secimini yapsin.