#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisine uygulanan aleni mobinge rağmen bir şey olmamış gibi oyununa bakıyor. Vallahi adammış. Aynı şeyi Belhanda'ya yapsan bir daha ayağına topu sürmez, sözleşmesi bitene kadar yatardı.

Ofansif katkı vermesi gereken bir orta saha nasıl oynaması gerekir bugün gösterdi. Yaratıcılık, şut, yerden havadan aksiyonlar, adam herşeyi yaptı. Adamın oynadığı maçların hepsinde kaleye de gittik, fena da pozisyonlar bulmadık.

Asistin asisti, on numara değil sekiz numara, koşuyor, defansa geliyor, ofansif katkı vermesi gereken bir orta saha oyuncusu için anlatılan masallardan ibaret olduğunu gösterdi adam bugün.

Daha dün kıçına tekmeyi basın bir halt olmaz diyordu herkes son dönemde kral ilan edildi. Keşke her maç böyle oynasa da satmasak.

Emeğine kalitene sağlık Feghouli. 2 maçtır harikalar yarattın resmen ahğ birde 90 dakika oynayabilecek kondisyon seviyesine ulaşşan bu sezon senin sezonun olurdu

Merak ettiğim birşey var acaba kaçparaya elimizden çıkaracaktık ya da devre arası hala gitme adayı mı

Maça gelirsek uzun zamandan sonra sahada 1 liderin varlığını hissettim müthiş oynadı

O son çıkarken deli gibi depar atarak çıktın ya yürekleri kazandın lan sen. Uzun zamandır takımımı bu kadar iyi yönlendiren bir maestro izlememiştim. Gözlerimizin pasını sildin. Artık nasıl övgüler yapıcağımı şaşırdım.

usta nasıl penaltı kaçırırsın sen be, dammit. .

Müthiş oynadı. Valencia günlerine selam çaktı.

Bu performansa çıkmasında Terim hocamın payı büyük.
Yoksa geçen sene gibi göt büyütüyordu hala

O moron kadar boş bir adam yoktur şu futbol piyasasında. Socrates ekibi gibi kaliteli bir ekiple gördüğümde şaşırmıştım da kıçına basmışlar tekmeyi. Yürüyen çöplük.

Çöplük diyemem ama Feghouli, Belhanda ve Sneijde rkonularında sıkı takip ettim. Twitter takipçileriyle inatlaştı Feghouli mükemmel oynasa da gömüyordu :)

Istatistiklerinden dolayi yedek kalacak kadar kötü degil di ama gectigimiz sezon da dahil bugun oynadigi oyunu hic oynamadi

Valencia günlerine döndü adeta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt