Öner Güzel
Kırmızı Üye
- 25 Kasım 2012
- 1.544
- 56
- 738
Gözlerimin pasını sildi. Takımda uzun zamandır böyle bireysel performans izlememiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamı oynatmak zorunda kaldı demıyonda sakattan cezadan adam kalmadıydı mecbur oynattı barı bu konuda savunmayın terimiMüthiş oynadı. Valencia günlerine selam çaktı.
Bu performansa çıkmasında Terim hocamın payı büyük.
Yoksa geçen sene gibi göt büyütüyordu hala
Adamı oynatmak zorunda kaldı demıyonda sakattan cezadan adam kalmadıydı mecbur oynattı barı bu konuda savunmayın terimi
Oynatmak istemeseydi sözde sizin hayal ettiğiniz başka bir konuda olduğu gibi yunusu oynatıp bir kaçamak bulurdu hoca.Adamı oynatmak zorunda kaldı demıyonda sakattan cezadan adam kalmadıydı mecbur oynattı barı bu konuda savunmayın terimi
Zorunda oldugu ıcın oynattı. Maiconuda son dk sutlamaya calıstı ama adam elımızde patladıOynatmak istemeseydi sözde sizin hayal ettiğiniz başka bir konuda olduğu gibi yunusu oynatıp bir kaçamak bulurdu hoca.
Maicon oynamasın diye ozanı zorla oynatıyor masalını uydurdunuz ya nede olsa.
Aynen öyle olmuştur.. şu cümle de gördüğüm tek gerçek transfer konusu. Olmadı bitti hoca kesmedi silmedi adamı.Zorunda oldugu ıcın oynattı. Maiconuda son dk sutlamaya calıstı ama adam elımızde patladı
Yav ben adamın karısını mı takıp edıyorum onu katmadım bile sen söylüyorsun. Kimseyi vurdugumuz yok gomise yaptıgını maicona yaptı ama başaramadıAynen öyle olmuştur.. şu cümle de gördüğüm tek gerçek transfer konusu. Olmadı bitti hoca kesmedi silmedi adamı.
Oynatmadı bir ara evet ama farkında olmadığından söyleyim de maiconun ciddi depresyon sorunları olmuş hanımı terk etti diye. Insanlık göstermiş hoca siz yine buradan vurmaya çalışıyorsunuz utanmadan.
Hayal kurarak senaryolar kurmayın yahu. Neyse tamam Recep öyle olsun. Hoca kaka istifa etmeli... Tudor geriye gelmeli acilen. Mutlu ol sen yeter.Yav ben adamın karısını mı takıp edıyorum onu katmadım bile sen söylüyorsun. Kimseyi vurdugumuz yok gomise yaptıgını maicona yaptı ama başaramadı
Gomisin gitmesinden yonetımle beraber karar verdik dediHayal kurarak senaryolar kurmayın yahu. Neyse tamam Recep öyle olsun. Hoca kaka istifa etmeli... Tudor geriye gelmeli acilen. Mutlu ol sen yeter.
Uğur Karakullukçu'yu morartması ayrıca sevindirdi.
Yönetim Iki santrfor sözü onayı verdikten sonra onay verdim cümlesini neremize sokacağız ?Gomisin gitmesinden yonetımle beraber karar verdik dedi
2 maçtır transfer ettiğimizden beri en iyi futbolunu oynuyor.
İşin tuhafı bu adamın iyiye gitmesi için hiç de uygun bir ortam yok. Moraller bozuk, takım felaket. Tüm oyuncular düşüşte.
Ama garip şekilde herif yükselişe geçti.
Bozmayıp böyle devam eder inşallah.
Satalım diyordum ama kafa karıştırdı bu performansı ile.