#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözlerimin pasını sildi. Takımda uzun zamandır böyle bireysel performans izlememiştim.

Müthiş oynadı. Valencia günlerine selam çaktı.

Bu performansa çıkmasında Terim hocamın payı büyük.
Yoksa geçen sene gibi göt büyütüyordu hala
Adamı oynatmak zorunda kaldı demıyonda sakattan cezadan adam kalmadıydı mecbur oynattı barı bu konuda savunmayın terimi

Adamı oynatmak zorunda kaldı demıyonda sakattan cezadan adam kalmadıydı mecbur oynattı barı bu konuda savunmayın terimi
Oynatmak istemeseydi sözde sizin hayal ettiğiniz başka bir konuda olduğu gibi yunusu oynatıp bir kaçamak bulurdu hoca.

Maicon oynamasın diye ozanı zorla oynatıyor masalını uydurdunuz ya nede olsa.

Oynatmak istemeseydi sözde sizin hayal ettiğiniz başka bir konuda olduğu gibi yunusu oynatıp bir kaçamak bulurdu hoca.

Maicon oynamasın diye ozanı zorla oynatıyor masalını uydurdunuz ya nede olsa.
Zorunda oldugu ıcın oynattı. Maiconuda son dk sutlamaya calıstı ama adam elımızde patladı

Şu adamdan yararlanamamanın bahanesi yok kimse kusura bakmasın valla

Zorunda oldugu ıcın oynattı. Maiconuda son dk sutlamaya calıstı ama adam elımızde patladı
Aynen öyle olmuştur.. şu cümle de gördüğüm tek gerçek transfer konusu. Olmadı bitti hoca kesmedi silmedi adamı.

Oynatmadı bir ara evet ama farkında olmadığından söyleyim de maiconun ciddi depresyon sorunları olmuş hanımı terk etti diye. Insanlık göstermiş hoca siz yine buradan vurmaya çalışıyorsunuz utanmadan.

Aynen öyle olmuştur.. şu cümle de gördüğüm tek gerçek transfer konusu. Olmadı bitti hoca kesmedi silmedi adamı.

Oynatmadı bir ara evet ama farkında olmadığından söyleyim de maiconun ciddi depresyon sorunları olmuş hanımı terk etti diye. Insanlık göstermiş hoca siz yine buradan vurmaya çalışıyorsunuz utanmadan.
Yav ben adamın karısını mı takıp edıyorum onu katmadım bile sen söylüyorsun. Kimseyi vurdugumuz yok gomise yaptıgını maicona yaptı ama başaramadı

Son 2 maçtır takımın en iyi oyuncusu inşallah böyle devam edersin Feghouli şu yeteneksiz futbolcuların içinde sana çok ihtiyacımız var ...

Geldiğinden beri en iyi oyununu oynadı. Umarım böyle devam eder, takımda zaten düz oyuncu kaynıyor böyle kreatif adamlara ihtiyaç var.

Yav ben adamın karısını mı takıp edıyorum onu katmadım bile sen söylüyorsun. Kimseyi vurdugumuz yok gomise yaptıgını maicona yaptı ama başaramadı
Hayal kurarak senaryolar kurmayın yahu. Neyse tamam Recep öyle olsun. Hoca kaka istifa etmeli... Tudor geriye gelmeli acilen. Mutlu ol sen yeter.

2 maçtır transfer ettiğimizden beri en iyi futbolunu oynuyor.

İşin tuhafı bu adamın iyiye gitmesi için hiç de uygun bir ortam yok. Moraller bozuk, takım felaket. Tüm oyuncular düşüşte.

Ama garip şekilde herif yükselişe geçti.

Bozmayıp böyle devam eder inşallah.

Satalım diyordum ama kafa karıştırdı bu performansı ile.

Benim merak ettigim sey acaba Terim Feghouli konusunda hata yaptigini kabullenmis midir.

2 maçtır transfer ettiğimizden beri en iyi futbolunu oynuyor.

İşin tuhafı bu adamın iyiye gitmesi için hiç de uygun bir ortam yok. Moraller bozuk, takım felaket. Tüm oyuncular düşüşte.

Ama garip şekilde herif yükselişe geçti.

Bozmayıp böyle devam eder inşallah.

Satalım diyordum ama kafa karıştırdı bu performansı ile.

feguliyi gönderince uzun yıllar böyle adam görmeyeceğiz takımda

ona göre düşünmeliyiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt