Ahmet Sarı
10 Numara!
- 27 Şubat 2012
- 10.100
- 5.493
- 1.513
dün bence maçın en iyisiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder hariç katılıyorum futbolda fiziki mücadeleyi yabana atarak bir yere varamazsin küçük maçlar seni tatmin eder sadeceOynamadığı her maç gelip burada yazdığımda "Bu adam mı kurtaracak takımı" deniliyordu dün Porto karşısında neredeyse kurtarıyordu. Penaltı kaçıran bir oyuncunun bu kadar övülmesi dahi bir çok şeyi gösteriyor. Onyekuru ve Garry asistlerini yemese her şey daha farklı olurdu.
Neyse umarım devre arası gider, kafası çalışan topçunun neler yapabildiğinin farkında olmayan dangalak taraftarlar da "hoca koşan topçu seviyor yeaa" diye kafamıza penetre etmeye devam eder.
Sneijder, Podolski gitmemeli dediğimizde de yine bu tipler koşmadan dem vurarak bir çok söz söylediler, bazı oyuncuların oyun zekası ve bitiriciliğin nelere kadir olduğunu yine gördük geçen sene.
Gomis büyük maçlarda gol atamıyor gitsin dediler küçük maçları dahi kazanamayan bir takım haline geldik.
Bu dangalak taraftarlar yine de akıllanmaz ama umarım gidersin, kulübe para kazandırırsın da o paraya yeni çöpler alınır.
Tamamen o tarz adamlar olmayacak ama skor üreten bu tarz winner oyuncular olması her zaman artıdır.Sneijder hariç katılıyorum futbolda fiziki mücadeleyi yabana atarak bir yere varamazsin küçük maçlar seni tatmin eder sadece
Buyrun en büyük örnek Fernando kalitesi varmı var lakin vücut gitmiyor
Galatasaray Düşmanlarının .........
Oynamadığı her maç gelip burada yazdığımda "Bu adam mı kurtaracak takımı" deniliyordu dün Porto karşısında neredeyse kurtarıyordu. Penaltı kaçıran bir oyuncunun bu kadar övülmesi dahi bir çok şeyi gösteriyor. Onyekuru ve Garry asistlerini yemese her şey daha farklı olurdu.
Neyse umarım devre arası gider, kafası çalışan topçunun neler yapabildiğinin farkında olmayan dangalak taraftarlar da "hoca koşan topçu seviyor yeaa" diye kafamıza penetre etmeye devam eder.
Sneijder, Podolski gitmemeli dediğimizde de yine bu tipler koşmadan dem vurarak bir çok söz söylediler, bazı oyuncuların oyun zekası ve bitiriciliğin nelere kadir olduğunu yine gördük geçen sene.
Gomis büyük maçlarda gol atamıyor gitsin dediler küçük maçları dahi kazanamayan bir takım haline geldik.
Bu dangalak taraftarlar yine de akıllanmaz ama umarım gidersin, kulübe para kazandırırsın da o paraya yeni çöpler alınır.
Podolski olsaydı en az 10 golü vardı buna katılıyorum bjk deplasmanı ni falan rahat alırdık keza bu iki Porto maçlarıTamamen o tarz adamlar olmayacak ama skor üreten bu tarz winner oyuncular olması her zaman artıdır.
Mesela Podolski geçen yıl deplasmanda yaşanan sorunlara çözüm olabilecek skorları üretebilirdi.
Potansiyelinin çok altında olduğuna katılıyorum zaten demek istediğim daha farklı.Feghouli'nin efsane bir topçu olduğunu düşünüyorum. Ligdeki en iyi hücum oyuncusu. Oynaması da lazımdı ona da kesinlikle katılırım. Lakin Feghouli 1,5 senedir bizimle beraber. 46 tane resmi maç oynamış. Kaç tanesinde behsettiğimiz feghouli'yi gördün? İş yaptığı maçlar elbette var ama mesela şu Porto karşısındaki gibi kaç maç oynadı içeride dışarıda? Hiç itirazım yok komple bir hücum silahı feghouli ama tudor döneminde de terimle de beklentilerin çok altında kaldı. En azından benim beklentilerimin. Sanki hiç şans bulamamış, hakkı yenmiş gibi bir algıya sahip değilim. Zaten söylediğim gibi 46 maçın belli bir bölümünde bu performansla oynasaydı satılması söz konusu dahi olamazdı, çok ciddi paralar dışında. Sneijder’in tek başına aldığı fener-beşiktaş maçları, Madrid-juventus performansları var. Normal lig-kupa performanslarını falan da hesaba katarsak çok çok etkili bir adamdı. Kalitesini gösterdi. Podolski sneijder kadar olmasa da yine kritik işler yaptı. Ki onun döneminde kadro da baya vasattı. Senelik 4 milyondan fazla kazanan bir adamın sayabileceğimiz 5 tane maçı var mı? Kalitesini gösteremedi feghouli. Bunları adamı kötülemek değil bu duruma nasıl geldiğimizi anlatmak için yazıyorum. Dediğim gibi beklediğimiz performansın yarısını gösterseydi onun üzerine oynatılmasaydı zaten isyan çıkardı.
Her şeye rağmen feghouli gibi bir adam için şansımızı sonuna kadar zorlamamız gerektiğini düşünüyorum. Üstelik feg negatif bir bakış açısına da sahip değil hala hocama kendimi göstermek istiyorum vs diyor. Umarım satılmaz devre arası. Ancak dün yaptığı açıklamalar gideceği izlenimini yarattı bende.
Potansiyelinin çok altında olduğuna katılıyorum zaten demek istediğim daha farklı.
Takımda pas ve saha içi vizyon yönünden iyi oyuncu sayısı çok az, Feg, Mariano ve arada Belhanda dışında yok belki de. Ne kadar performansı çok iyi olmasa da geçen yıl ortalama bir performansla 7 gol 10 asistlik kazancımız vardı Mariano da 2 gol 5 asist gibi bir performansla oynamıştır herhalde afaki söylüyorum, biz bu ikiliyi bozduk ve bir anda Linnes - Sinan ikilisine döndük. Linnes kötü değil lafım yok ama Sinan'dan hiç katkı alamadık hani koşmayan oyuncu sevilmiyor algısı vardı da Sinan ve Onye koşuyor da noluyor? Bu kadar anlamsız ısrarlarla yeri geldiğinde Feg'in ilk 18de dahi olmamasını hangi mantık ekseninde açıklayabiliriz?
Elimizde daha iyisi yokken kesilmesine benim lafım. Hele de böyle aptal oyunculardan oluşan bir takımda fark yaratacağı çok belli iken.
Benim direkt beklentim set hücumu yapmak ya da topu rakip yarı alana yıkabilmek değil zaten.Sinan bana göre ya iki forvetten birisi olarak oynar ya da yedek başlar maça. Kanat oynamakla alakası yok adamın zaten beceremiyor da. Ayrıca mücadele de etmiyor sinan onyekuru'nun o konuda hakkını yemeyeyim her zaman geriye geliyor yardıma. Mariano'nun performansında ciddi düşüş vardı Linnes de defansif olarak daha iyi olduğu için o tercihe bir şey diyemeyeceğim.
Feghouli konusundaki görüşlerimi galatasaray'ı izlerken heyecanlandığım anlardan bahsederek anlatmaya çalışayım; feghouli'nin topla buluşması, ozan'ın kayarak müdahaleleri ve badou'nun topu alıp gitmesi.
Eleştirine bir şey diyemiyorum hakikaten ölüsü bile oynar bu adamın sadece kanatta bekleyip orta kesse çoğu adamdan daha yararlı olur. Bu noktadan sonra umabileceğimiz tek şey bu durumun feghouli'yi gaza getirmiş olması(ki öyle görünüyor) ve tek başına ligi alıp götürmesi. Öyle bir potansiyeli de var. Burak'ı da oynatmamıştı hoca koşmuyor vs diye sonradan baya yardırmıştı eleman. Şu an biraz geç olmuş olabilir tabii başakşehir maçını da kaybedersek havlu atıyoruz. Sonra terim, feghouli falan bir anlam ifade etmeyecek.
Bu arada bizim takım dün uzun zaman sonra ilk defa bilinçli hücum yaptı, neredeyse set hücumu yaptık diyebilirim. Orta saha elemanlarımız, beklerimiz ve hücum elemanlarımızın oyun zekaları dediğin gibi çok iyi olmasa da belirli bir plan doğrultusunda iyi pas organizasyonu yapabilecek teknik ve yeteneğe sahipler. Belhanda-feghouli-badou-fernando-donk-nagatomo-linnes-mariano-sinan-rodrigues hatta selçuk. Hiç biri kazma adamlar değil. Ozan ve serdar'ı da dahil edebiliriz buraya. Ama hoca elinde emre-okan-suat-ümit-hagi-sergen-tugay-hasan şaş-ergün-popescu varken bile direkt oyunu tercih etmiş bir adam. Biz hiç bir zaman o ayağa pas yapan, set hücum organizasyonları olan bir takım izleyemeyeceğiz sanırım Kerim.
Gozum uzerinde bu aralarSahaneydi ins. Basak macinda oyundan alinmaz.
Ayrica 2.penaltida Garry istedi topu.Acaba o atsa atabilcek miydi merak ettim.
Oynamadığı her maç gelip burada yazdığımda "Bu adam mı kurtaracak takımı" deniliyordu dün Porto karşısında neredeyse kurtarıyordu. Penaltı kaçıran bir oyuncunun bu kadar övülmesi dahi bir çok şeyi gösteriyor. Onyekuru ve Garry asistlerini yemese her şey daha farklı olurdu.
Giderse gitsin yav.Cok fazla maas aliyor
Ha bu kadar fazla maas aliyorken oynatilmasi gerekirdi sonucta satamadik ya da gitmedi uzatmanin manasi yoktu
Ama ne kadar erken gitse kardir cok fazla maas aliyor ve kullanilmiyor kullanilsa bile aldigi maasi karsilamaz kullanilmazken hepten zarar