#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feguli götten attığı için bu performansa ulaştı.

Geçen sene kadraja giren götü yüzünden maç izleyemiyorduk.

Şahane oynamaya başladı son 3-4 maçtır.
Bu şekilde oynamaya devam edecekse umarım kalır.

Sene başından bahsediyorum gayet fit geldi. Geçen sene dediğin gibiydi de ona rağmen istatistikleri çok iyiydi, o hali bile rahat oynar bu takımda.

Kendisini hiç sevmem.Defalarca satılmayı istemediği için küfürler ettim.Belki biraz iddiali olacak ama ligin üzerinden bi oyun oynuyor.Fiziği izin verse, yanında iş yapan adamlar olsa bambaşka seviyelere çıkarabilir takımı.Devamlılık önemli.Sakatlık vs yaşamamalı artık.

b40b80fe811da440372221d5a3e4fd95.gif

Aksine Belhandaya sövenler buna da sövüyordu ikisi bir arada satılsın gitsin Araplar vs. diye ağlıyordu ırkçı zırlaklar
Baş Belhanda yalağı adamı yerden yere vuruyordu şimdi gelmiş biz ne dersek o minvalinde sallayıp duruyor. Oyuncuyu kötü oynarken eleştirmek başka, yeteneğine laf etmek başka. Araplar demek de ırkçılık mı bilmiyorum, sonuçta adamlar Arap. Ben kullanmam o tabirleri kullanan ırkçılık yapmış mı olur bilmiyorum.

İyi oku ben niye elestirmisim benim gibi kimler eleştirmiş vizyon tayfa

Galatasaray Düşmanlarının .........
Vizyon tayfasına bir terimci tayfasına iki ''kralhanda'' tayfasına üç. Saçma sapan işler, ben dedim ben dedim diye geziyorsunuz başka bir numara yok, bir şey bildiğinz falan da yok ayrıca. Sadece sana söylemiyorum forumun önemli bir kısmı böyle ne yazık ki.

Şimdi cevap vermek istiyorum. Belhanda yalakaları demek doğru değil. Şu adamın belhanda-emre ikiliyse daha iyi olacağını görmek için kör olmak lazım.
Kör falan değilim. Belhanda yok iken kaleye gidemiyoruz deniyordu, Beşiktaş, Porto ve bu maç gördük kaleye gidememe durumunu. Sonuç olarak kötü bitse bile Rize maçında da kaleye gitme konusunda kötü değildik.

Vizyon tayfasına bir terimci tayfasına iki ''kralhanda'' tayfasına üç. Saçma sapan işler, ben dedim ben dedim diye geziyorsunuz başka bir numara yok, bir şey bildiğinz falan da yok. Sadece sana söylemiyorum forumun önemli bir kısmı böyle ne yazık ki.
Niye buna bu kadar takiliyorsun peki

Sokayım sizin vizyonunuza da tafyanıza da. Yediğiniz naneleri, yaptığınız geri vites ve dansözlükleri yüzünüze vurunca tek bildiğiniz vizyon tayfa.

Yetti artık, devamlı insanları kalıplara sokup duruyorsunuz, halbuki daha söylediğinin arkasında duramayanlar, dansöz gibi kıvıranlar milleti bu kalıplara sokmaya kalkanların ta kendisi.

Kör falan değilim. Belhanda yok iken kaleye gidemiyoruz deniyordu, Beşiktaş, Porto ve bu maç gördük kaleye gidememe durumunu. Sonuç olarak kötü bitse bile Rize maçında da kaleye gitme konusunda kötü değildik.
Onu son haftalara doğru daha net söyleyebiliriz bence. Ama şöyle bakılabilir. Selçuk yerine belhanda garry yerine emre olsa feghouli çok daha başka oynayabilir.

Etrafında düzgün kanatlar ve adam gibi bi santrafor olsaydı çok daha iyi olurdu heralde.Adama sağ kanat dedik de bildiğin oyun kurucu bu.İyi oynadığı bütün maçlarda serbest oynadığı için vücudunu ve zekasını iyi kullandı.Oynayacaksa kanat değil böyle serbest oynasın.

Takımda bu adamın yeteneğine ve zekasına yaklaşabilen oyuncu yok. Bir de geçen sezon eksik olan hırsı ve çalışma isteğini ekleyince fark yaratmaya başladı. Umarım bozmaz devam eder.

Niye buna bu kadar takiliyorsun peki

Taktığım falan yok, can sıkıcı oluyor sadece onu belirttim. Futbol başlıklarında aktif olmayarak, sadece belli başlı kişilerin yazılarını okuyarak tepkimi koymuş oluyorum kendimce. Histerik bir şekilde Terim saçma sapan bir 11 çıkardığında sırf ''terimci'' olduğu için ''müthiş kadro'' yazmak, veya ne bileyim belhanda rezil bir maç oynadıktan sonra belhanda başlığına girip '' kralhanda'' ''assistin asistini yaptı '' vs gibi anlamsız cümleler kurmaktır takmak veya takıntılı olmak. Sağlıklı tepkinin kendiminki olduğu kanısındayım.

Taktığım falan yok, can sıkıcı oluyor sadece onu belirttim. Futbol başlıklarında aktif olmayarak, sadece belli başlı kişilerin yazılarını okuyarak tepkimi koymuş oluyorum kendimce. Histerik bir şekilde Terim saçma sapan bir 11 çıkardığında sırf ''terimci'' olduğu için ''müthiş kadro'' yazmak, veya ne bileyim belhanda rezil bir maç oynadıktan sonra belhanda başlığına girip '' kralhanda'' ''assistin asistini yaptı '' vs gibi anlamsız cümleler kurmaktır takmak veya takıntılı olmak. Sağlıklı tepkinin kendiminki olduğu kanısındayım.
Ben elestirmedim demedimki başlık burda kalite var fiziki olarak bitik dedim
Hatta iyi fegholui yi belhandaya değişmem dedim hidayet bilir
Burda kimsenin aklıyla dalga geçen yok lakin bakıyorum da konudan çok kişiler konuşuluyor
Belhandayi savunmamizin sonuçları ortada

Bu adam bizde 40 kusur maca çıkmış, iki üç haftadır yargı dağıtıyor eyvallah da bugüne kadar ne yapıyordun? Devre arası geliyor diye mi form tuttun? Kuzey Afrikalı topculara hiç guvenemiyorsun umarım bozmazsin o yeteneklerle ligi sallaman gerekir.

Geçen yıl çöp değildi ortalama katkı verdi.

Asıl mesela takımdaki 2-3 pasör oyuncudan biri olması ve oyun zekasının yeri geldiğinde fiziksel durumun önünde olduğu.

Sene başından beri oynatılmaması büyük hatadır, yarın Sinan dönünce yine yedeğe çekilecek olması ise üzücü 1 hadise.

Ben elestirmedim demedimki başlık burda kalite var fiziki olarak bitik dedim
Hatta iyi fegholui yi belhandaya değişmem dedim hidayet bilir
Burda kimsenin aklıyla dalga geçen yok lakin bakıyorum da konudan çok kişiler konuşuluyor
Belhandayi savunmamizin sonuçları ortada

Senin feghouli'yi eleştirdiğin günler üzerinden yazdım o mesajı, sonradan değiştirdiysen başka şeyler yazdıysan bilemiyorum çünkü takip edemedim o konuda bir şey diyemem, doğrudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt