#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sorun kötü oynaması aslında, mücadelesinde ben bi sıkıntı görmedim. kaç kere marianoya yardıma geldi adam q7yi kilitledi.

belhanda ve feghouli'nin sahada verdiği savaşa ve mücadeleye bi zahmet laf atmayalım. iyi oynar kötü oynarlar da bu adamlar eşşek gibi koşuyorlar ne yürümesi :D

sorun kötü oynaması aslında, mücadelesinde ben bi sıkıntı görmedim. kaç kere marianoya yardıma geldi adam q7yi kilitledi.

belhanda ve feghouli'nin sahada verdiği savaşa ve mücadeleye bi zahmet laf atmayalım. iyi oynar kötü oynarlar da bu adamlar eşşek gibi koşuyorlar ne yürümesi :D
biz farklı maç izledik heralde.feghouli maç boyunca yürüdü bekine yardım felan da etmedi.quresma leş gibi oynadı feghouli kilitlediği için felan değil.

Hep geç form tutuyor zaten feghouli o yüzden ilk haftalarda pek beklentim yok.

biz farklı maç izledik heralde.feghouli maç boyunca yürüdü bekine yardım felan da etmedi.quresma leş gibi oynadı feghouli kilitlediği için felan değil.
bilmiyorum ki, abartıyor olabilirsin. sonuçta şl maçı da var oyuncular biraz daha ekonomik de oynamış olabilirler. ama benim görebildiğim kadarıyla geriye hep geldi. zaten geliyordu da. geriye gelmese ft'nin takımında bu kadar şans bulamazdı.

maç içinde geriye 1 kere bile uğramayan onyekuru bile ft tarafından işlene işlene ligin 15-16. haftasına kadar farklı bir oyun yapısı kazandı. sezon sonuna kadar da böyle devam etti. fegh.'in 3. sezonu ve geriye koşması gerektiğinin gayet bilincinde ve bunu da iyi yapıyor bence.

sneijder ile belhanda olayı da benzer, sneijder geriye dönemiyordu bu kadar seri. belhanda 10 numara oynamasına rağmen box to box gibi bi yapıda futbol oynatılıyor. feghouli ve belhandanın güçlerini ekonomik kullanamıyoruz. yaklaşık 60. dakikada akciğerlerini ellerine almış oluyorlar sırf bu yüzden.

daha efektif bir takım savunması ve saha parselizasyonu yaparsak bu kadar kondisyon sorunu da yaşamayız bence

alınma ama o cümleden sonrasını okumadım.
valla alınacak bir şey yok, ben açıklamamı yaparım isteyen okur isteyen okumaz, zaten devamını okusaydın kastetmek istediğim şeyin o cümle değil o cümleden sonrasında olduğunu anlayacaktın ama napalım tercih meselesi

yani,
maç içinde geriye 1 kere bile uğramayan onyekuru bile ft tarafından işlene işlene ligin 15-16. haftasına kadar farklı bir oyun yapısı kazandı. sezon sonuna kadar da böyle devam etti.

kastettiğim şey de şu idi: onyekuru geldiği sezonun ilk döneminde 1 kere bile geriye dönmezken, ligin ortalarına doğru artık devamlı olarak savunmaya yardım etmeye başlamıştı.

Ya sokarım ekonomik oynamasına hiç mi başka lig izlemiyorsunuz hiç mi görmüyorsunuz mücadeleyi bi bizim ligimizde var şampiyonlar ligi var tantanasi görende şampiyonlar liginde çok iyi oynuyoruz sanar! Bide bunun şampiyonlar liginden döndük olayida var

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Babel feg marcao lemina falan uzar gider. Fizik olarak kötu olan oyuncuların başarılı olma şansı yok.

Acilen toparlanmali cunku takimdaki en kilit oyuncu

Kendisine ihtiyacimiz var

Şu haliyle ilk 11 e yazılması büyük hata forma adaleti yok jimmy durmaz ne etti de şu ölü feguli yerine tercih edilmez anlamıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt