#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net fiziği yetersiz kalıyor, oynamayacaksa dinlenmeli.

Feguli ne zaman oyundan çıksa takım top çeviremiyor. Malesef ölü halinin oynaması lazım bu takımda. Kesilmesi gereken Babel denen el freni.

Yaz boyunda dedim en başta bunu satacaktık ve belhandayı

Bu iki adam gitmeden iyi top oynamak bize haram

Sahada yürüyor sadece lanet olsun geldiği güne

Adam kurnaz son haftalar yaklaşınca kıçını yırtıp bir iki gol atıyor bizim aptalüstü taraftar da bişey sanıyor

Bu sene de mi form tutmasını bekleyeceğiz beyfendinin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bam gum pas atiyolar sagda birbirlerine fake atiyolar valla bu gidip onyekuruyu alsaydik daha iyiydi.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İkinci yarı çıkana kadar durum neydi bilmiyorum ama ilk yarı sağ tarafı sadece %18 ile kullanabilmişiz

En güçlü olarak düşündüğümüz bölgeden atak bile yapamadık

İğrenç bir oyun, hiç formda değil kesik yemesi lazım.

İkinci yarı çıkana kadar durum neydi bilmiyorum ama ilk yarı sağ tarafı sadece %18 ile kullanabilmişiz

En güçlü olarak düşündüğümüz bölgeden atak bile yapamadık

sene başından beri farklı değil. düşüşteki mariano'ya feghouli de eklenince sağ kenar öldü tamamen.

sol da farklı değil ama ömer'in sol içten yaptığı kanat hücumları ile idare ettik bir kaç maçta.

böyle bir kanat organizasyonu olan takımın geleceği pek parlak olmaz.

O kiloları avrupanın herhangi bir yerinde yapsa ceza yer ve kadro dısı kalır.Yedek kalsın form tutana kadar.

Rezlet fizikte ama malesef çıktıktan sonra onu arar haldeyiz. Taktik yok takımda kim ne oymuyo belli değil iki yıldır..Bu adamın kafasındaki taktikle top cevirmeyle atak yapıyoruz o yüzden muhtacız buna fiziğine vs değil taktigine muhtaç kaliyo takım yazık ki ne yazik

Çok kötü bu aralar. Bireysel yeteneklerinin unutmuş sanki.

tek driblingi yok lig başladığından beri, huzurevinden birini getir daha çok sprint atar kendisinden

Genelde hep sezonun ikinci yarıları çoşar. Form tutmasını bekleyeceğiz de onun yerine kim oynayacak Emre mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt