#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pis gıcık oldum ben bu herife. Hem götünü kaldıramadı 1 olumlu hareket bile yapamadı hem de çıkarken trip attı. Böyle topçuları hiç sevmem isterse 50 tane şampiyonluğa katkı yapsın. Sen kimsin lan ibiş adam ol giydiğin formanın farkına var.

Oynayıp oynayabileceğin en büyük takımda oynuyorsun bi bok oynadığın zaten yok.Devre arası kurtulmamız gerek.

Nankörlük mü?Hagi’yi oynatalım getirip performansa bakmayacaksak.Hagi’den daha büyük kime vefa göstereceğiz?
Gecen sene sampiyon yapti herif bizi tek basina
Tüm sezon böyle devam ederse birsey demem ama daha 1,5 ay oldu lig basliyali ve adam afrika kupasinda oynadi
Neyse zaten bosa anlatiyorum ben

Fenerbahçe maçında Babel ile birlikte sahanın en kötü futbolcusu oldu arkasında oynayan o kadar kötülediğimiz Mariano bile Babel&Feghouli ikilisinden çok iş yaptı maçta

Babel&Feghouli ikilisi Fenerbahçe maçını adam geçemeden-isabetli/isabetsiz suç çekemeden-Hava topu kazanamadan-Top çalamadan-Kilit pas atamadan ve Falcao'ya 1 tane bile isabetli orta gönderemeden maçı tamamladılar

Feghouli oyundan çıkana kadar sahada topla en az buluşan oyuncuydu genelde bu konuda açık ara farkla zirvede olan Nagatomo o dakikaya kadar 34 kere topla buluşurken Feghouli 22'de kalmış

Hani Fenerbahçe maçında bile bu kadar kötü bir Feghouli izlediğimize göre ben bu sene ümidimi kestim Feghouli'den olur da geçen sene ki Mayıs ayında maç aldırırsa bilemem ama ben Feghouli'den ve Babel'den sezon boyunca ümidimi kestim

karşısına sol bek olmayan bi sol bek çıkınca sapıtıyor
trabzon maçında da amiriye üstünlük kuramadı şimdi de dirar

Bu vefa vs söylemleri geçin, her şampiyonlukta önemli payı olana vefa göstereceksek ohoo bizden bir bok olmaz, futbolda bugün haricinde hiçbir şey önemli değil zamansız yapılan veya yapılmayan hamleler sene kaybı ve 10 milyonlarca euro kayıp olarak geri dönüyor. Gelelim Feg'e geçen sene şampiyonlukta aslan payı olan üç futbolcudan biriydi lakin bu katkıyı son 10 hafta falan vermeye başladı, yukarıdaki twitter linkindeki adam gayet doğru söylemiş bana göre.

Bazen kaçırdığımız veya ısrarla gözardı ettiğimiz nokta şu oluyor, bu adamlar normal şartlarda avrupa içinde alamayacakları paraları kazanıyorlar, feg avrupada oynuyor olsa eline geçecek net maaş maksimum 1.5 milyon euro falan olur, adam bizde 4 küsür kazanıyor bonuslar vs. Eh bir zahmet iyi futbol bekleyelim yani. Sanki küme düştük feg maaşının 4'te 3'ünden vazgeçti de biz vefasızlık yaptık. Aynı şey pek çok futbolcu içinde geçerli de papağan gibi aynı şeyleri tekrarlamamak için uzatmıyorum.

Feghouli acayip yorgun bence. Adam sadece 1 hafta tatil yapti.

Boyle kufurlere gerek var mi?

Teknik ekip bu adami biraz dinlendirmeli bence. Son yarim saat sokmali.

Biraz yorulmus rakibin uzerine salmak lazim.

Babel-feg ayni anda 11 baslamamali.feg oynadiginda andone solda babel oynadiginda mor oynamali. Ayrica gecen sezon ilk baslarda oynamayinca hocaya salladiniz simdi de neden oynuyor diye salliyorsunuz. Gec form tutuyor demek ki. Gecen sezon sampiyon yapan adami bitirmeyin

katkilarin icin tskler karsiliginda her yil 5 milyon € aldin, gel sende bize bir güzellik yap ve futbolu birak dostum.

Klasik arap futbolcu. Devamlılığı yok, mental problemleri var.

Aslında Feghouli&Babel yerine Adama Traore&Emre Mor ikilisini koyacaksın kanatlardan rakibi eskitsinler hiçbir şey yapamıyorlarsa da dribling yapıp Andone&Falcao ikilisine top taşırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt