#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda ve fegi biliyordum ama babel en az bunlar kadar gamsız.Geriye dönüşleri falan rezalet.
Herkes isimlere bakarak kadronun kaliyeli olduğunu söylüyor ısrarla.
Ama alakası yok.

Bu kadar temposuz bu kadar gamsız ve ağır oyuncuları bir araya toplamak bir tek bizim başımızdaki adamların yapacağı işti..
pes ve fifada is yapar cünki oyuncular özünde yetenekli sporcular ama yetenek yetmiyor. hirs ve mücadele yoksa olmaz. üstelik bunlar takim oyuncusu degil. hicbiri degil. hepsi topu ayagina bekleyen tipler. ha 1 tane böyle kadroda bulunsun eyvallah da hepsi o tarz adamsa rezil olursun böyle.

Kesinlikle oynamıyor bu adam istesin bu leş ligde estirir yine tek başına puanlar aldırır ama babele ama hocaya biseye kızgın kusgun takımın içine ediyo

Halbuki su ortamda kral olmak çok kolay..kafası çalışan için..hele yetenek varsa çocuk oyuncağı..Su rezil takımda biraz koşan biraz isteyen adam yıldız gibi parlar sahada..taç atisina koşarak gitseler rakibe pres yapsalar yenilgiye biraz baskaldirsalar eskisinden fazla ilgi görürler andone gol kaçırdı diye yuhlanabilecekken o kadar mucadelesiz oyun var ki sahada insanın başının üstünde tasiyasi geliyo

29 yasinda olup da bu kadar kötü durumda olan herhangi 1 topcu yoktur. 2 senedir ligin ilk yarilarini bos geciyordu. 3.sezonunda artik komple bos gececek gibi. devre arasi satilmali.

senin gibi formaya ihanet edeni az görürüz. bravo.

Belhandadan daha faydasiz deyince sanal dayaga maruz kaliyordum forumda. Bu mac basinda bile kimse ilk 11i görünce bu adam niye oynuyor demiyordu o baslikta. Haksiz yere bu kadar sevgi gören baska oyuncu tanimadim. Neymis sampiyonluk getirmis. Ligin son 5 macinda gaza basip akilda kalici performans veriyor aksine, cakal karaktersizin önde gideni.

Bunun bitik bir adam olduğunu geçen yıldan beri söylüyorum.İki tane gol atınca şampiyonluğun mimarı sandı futbol ulemaları

Yazık buna verilen paralara 4 milyon euro kemiksiz alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt