#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Can Esmer kendisi çıktıktan kaç dk sonra gol yedik? Belhanda çıkınca gol yiyince öyle yazıyorsun ya buna da yazsana ne kadar samimisin görelim. Leş gibi oynadı takım gibi diyeceğim ama takım uzun zamandır o kadar kötü ki bugün bir iki kez kaleye gidince bir şey oynuyoruz sandım kısıtlı bir süre en azından.

devre arası satılmayacaksa bruj maçından sonra serdarın geçen yıl tatile gittiği mekana gitmelii.

geçen seneki Feghouli olsa ikinci yarı başındaki altı pas içindeki ön direğe koşu yaptığı pozisyonda topu tavana asardı Mert topu fileden alırdı

D7bcJHqXsAoIotc

Belhanda ile beraber Arabistan yollarına gönderilebilirler. Hem kutsal topraklar onlar için daha iyi olabilir.

@Can Esmer kendisi çıktıktan kaç dk sonra gol yedik? Belhanda çıkınca gol yiyince öyle yazıyorsun ya buna da yazsana ne kadar samimisin görelim. Leş gibi oynadı takım gibi diyeceğim ama takım uzun zamandır o kadar kötü ki bugün bir iki kez kaleye gidince bir şey oynuyoruz sandım kısıtlı bir süre en azından.
Bildirim gelmedi bana şimdi gördüm renktas.
5 dakika sonra yemişiz ama kurtarıcı olarak belhanda sahaya sürüldüğü için önemi yok. Feg isterse 3 gol atsın adami sevmiyorum napiyim🤷🏼‍♂️

Dün çıkmamalıydı. Tehlikeli pozisyonları hep onunla bulduk. Adem'i alıp Babel'i öne atması Emre'yi de diğer kanata sallamalıydı.

özellikle cl maçlarında sahaya ait değilmiş gibi görünüyor. geçen yılın kahramanının bu durumda olması üzücü

Nası yorum gelmiyor bu tutankhamun kilikli herife berbatsin defol git geri yardim etmiyorsan ileride bi sey yap bari kel!

Katar Ligi'nde oynuyo gibi fazla koşmadan kilit yerde topla buluşmaya calisiyo ki skor yapsın..Ligde bu şekilde oynarsa gol asist yapar bize yeter ama takımda sadece 1 kişi böyle olmalı Babel i de sahada olursa o iş olmaz..Kusturmeden bı yere kakalarsak çok iyi olacak

Bu adama nasil tahammül ediyorsunuz yav. Yemin ederim futboldan sogudum bu arap yüzünden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt