Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.614
- 55.806
- 4.478
Beklentilerin en yüksek olacagi oyuncu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç biri. O sadece Bruma transferi ile ilgili dediğim birşey di.Gelirse, dursun avatari takacagin transferler, hangileri idi ?
Yok değildim sadece pek birşey yazmadım hakkında bu süreçte.
Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
Hiç biri. O sadece Bruma transferi ile ilgili dediğim birşey di.
sent via GSC
Ne alaka yav.İsteseydin 50 kere yazmıştın,demek ki ilk kötü maçında sallayacaksın.
Ne alaka yav.
sent via GSC
Ya Feghouli hakkında neredeyse hiç bir yorumda bulunmadım neden gözüm tutmamış oluyor.Öyle,birini gözün tutmadıysa ömrü billah kredisi yok gözünde.Örnekleri Belhanda,Tudor,Ndiaye.Feghouli de 4 olacak gibi.
Ya Feghouli hakkında neredeyse hiç bir yorumda bulunmadım neden gözüm tutmamış oluyor.
Evet Belhanda ve Ndiaye hakkında olumlu düşüncelerim yok maliyetleri yüzünden ve birinin Sneijder yerine gelmesi yüzünden. Ama Tudor hakkında bayağı bir uzun zaman nötr düm ben.
Hatırlamıyorum şu an öyle birşey dediğimi.Iki oyuncu vardi, sanki onlar gelirse bir ay daha uzatirim yazmistim, ama yanlis hatirliyor da olabilirim.
Baştan Tudor hakkında neredeyse hiç birşey demedim çünkü o an hiç umrumda değildi. Hatırlarsan Riek gitsin ama zezon sonu gitsin gidecekse diyordum ben.Gözün tutsaydı bunu belirtirdin veya belli ederdin diye düşünüyorum (bence).
Olumsuz düşüncelere sahip olmak ayrı,hiç şans/kredi vermemek ayrı.Birini gözün tutmadıysa onun hiç hata şansı yok,ilk hatasında direk başlayacak 'Ben demiştim o kadar para verilmez,Anadolu'dan adam alınmaz hoca alınmaz.' vs. vs. kastettiğim bu.Yoksa düşüncelerin değildi.
Baştan Tudor hakkında neredeyse hiç birşey demedim çünkü o an hiç umrumda değildi. Hatırlarsan Riek gitsin ama zezon sonu gitsin gidecekse diyordum ben.
Evet Kayseri maçı sonrası sinirden defolup gitsin demiş olabilirim ama genel olarak sezon sonu gitsin kaybımız daha az olur diyordum ben.