#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Westham da tedavi görüyordu 2. hafta sahada görebilir miyiz acaba bilgisi olan var mı ?

khan-yunis-gaza-strip-palestine-june-23-a-palestinian-children-look-E3G75D.jpg

minas-gerais-brazil-17th-june-2014-feghouli-of-algeria-10-celebrates-E2A2H0.jpg

Öyle,birini gözün tutmadıysa ömrü billah kredisi yok gözünde.Örnekleri Belhanda,Tudor,Ndiaye.Feghouli de 4 olacak gibi.
Ya Feghouli hakkında neredeyse hiç bir yorumda bulunmadım neden gözüm tutmamış oluyor.

Evet Belhanda ve Ndiaye hakkında olumlu düşüncelerim yok maliyetleri yüzünden ve birinin Sneijder yerine gelmesi yüzünden. Ama Tudor hakkında bayağı bir uzun zaman nötr düm ben.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Ya Feghouli hakkında neredeyse hiç bir yorumda bulunmadım neden gözüm tutmamış oluyor.

Evet Belhanda ve Ndiaye hakkında olumlu düşüncelerim yok maliyetleri yüzünden ve birinin Sneijder yerine gelmesi yüzünden. Ama Tudor hakkında bayağı bir uzun zaman nötr düm ben.

Gözün tutsaydı bunu belirtirdin veya belli ederdin diye düşünüyorum (bence).

Olumsuz düşüncelere sahip olmak ayrı,hiç şans/kredi vermemek ayrı.Birini gözün tutmadıysa onun hiç hata şansı yok,ilk hatasında direk başlayacak 'Ben demiştim o kadar para verilmez,Anadolu'dan adam alınmaz hoca alınmaz.' vs. vs. kastettiğim bu.Yoksa düşüncelerin değildi.

Iki oyuncu vardi, sanki onlar gelirse bir ay daha uzatirim yazmistim, ama yanlis hatirliyor da olabilirim.
Hatırlamıyorum şu an öyle birşey dediğimi.

Sadece Fernando falan gelirse Cenk Ergünü ilk defa överim demiştim Ozan'aydı sanırım. Çünkü diğer transferler (Gomis,Belhanda, Ndiaye) benim gözümde transfer becerisi falan değildi çünkü sen ben gidip bu kadar para versek bizde getirirdik bunları kolayca aşağı yukarı aynı maliyete.

Aslında Fernando da zor transfer değil ama EPL den oyuncu ikna etmek daha zor her türlü.

Gözün tutsaydı bunu belirtirdin veya belli ederdin diye düşünüyorum (bence).

Olumsuz düşüncelere sahip olmak ayrı,hiç şans/kredi vermemek ayrı.Birini gözün tutmadıysa onun hiç hata şansı yok,ilk hatasında direk başlayacak 'Ben demiştim o kadar para verilmez,Anadolu'dan adam alınmaz hoca alınmaz.' vs. vs. kastettiğim bu.Yoksa düşüncelerin değildi.
Baştan Tudor hakkında neredeyse hiç birşey demedim çünkü o an hiç umrumda değildi. Hatırlarsan Riek gitsin ama zezon sonu gitsin gidecekse diyordum ben.

Evet Kayseri maçı sonrası sinirden defolup gitsin demiş olabilirim ama genel olarak sezon sonu gitsin kaybımız daha az olur diyordum ben.

Baştan Tudor hakkında neredeyse hiç birşey demedim çünkü o an hiç umrumda değildi. Hatırlarsan Riek gitsin ama zezon sonu gitsin gidecekse diyordum ben.

Evet Kayseri maçı sonrası sinirden defolup gitsin demiş olabilirim ama genel olarak sezon sonu gitsin kaybımız daha az olur diyordum ben.

Bir şey demedin ilk başta ama Riekerink'e verdiğin kredinin yarısını da vermedin sezon ortasında gelmiş olmasına rağmen.

Kaybımız daha az olurdu şöyle olurdu,Uefa'dan 2. öneleme yerine 3. öneleme turunda elenirdik.Onun dışında bir şey değişeceğini sanmıyorum.Riekerink çok beyefendi,sportmen bir adamdı buna kimsenin itirazı yok da Tudor'u eleştirirken ah Riek hocam vah Riek hocam demek anlaşılabilir bir durum değil.Aynı fikstürde Tudor'la neredeyse aynı puanı topladı olay puansa,galibiyetse eğer.Orta sahası kötü olan takımlara karşı Riekerink'in şablonu işe yarıyordu delip geçiyorduk ama tempolu takımlara karşı hep sınıfta kaldı,B planı yoktu devreye sokacak.

İmza töreni olur inşallah bugün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt