#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9.hafta hasan aliyi yere yapıştırıp topu 5.gol için Gomis'in önüne yuvarladığını görür gibiyim

Adam yav sol kanat içinde en az Feghouli ayarında bir adam gerekiyor ...

Muazzam bir gol attı maçı kurtardı eyvallah.Fakat tudroa bazı konularda daha çok güvenmeye başladım..Feghouliyi neden 11 oynatmıyor diye kızıyordum bakıyorum fiziksel olarak ciddi eksikliği var ve kilo fazlası göze çarpıyor..Muhtemelen en yetenkl oyuncumuz umarım bir an önce fiziksel olarak hazır hale gelir ..Messi'siz Barca gibi oynamaya çalııyoruz resmen bizim takımın Messisi olacak yetenekte

bugün biraz daha fazla gururla senin ismini sirtimda tasiyacagim müslüman kardesim benim

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

milli aranin ardindan hazir hale gelip ilk 11'e girer diye dusunuyorum

Gelmeden de,geldiğinde de söyledim. İyi bir Feguli bu ligin en iyi oyuncusu olur. Milli ara sonrası tam anlamıyla hazır olur.

tumblr_owuinnxTKy1rh6hwdo1_500.gif

tumblr_owuinnxTKy1rh6hwdo2_500.gif

Feghouli yarın İstanb......

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koy aga Karabük maçında ilk 11'e Fener maçına kadar çakı gibi olur bu adam maç temposuda kazanır yavaştan

mac icinde biri güzel demisti burda aynı noktadan garry 100 defa vursa gol olmazdı

bende ekleme yapıyorum yasin sabahtan aksama vursa yine gol olmazdı

klass cok baska birsey

West Ham'lılar ağlamaya başlamış 1 sene daha kalması lazımdı, sezon sonuna doğru form tutmaya başlamıştı, maaşından ötürü göndermek hataydı demeye. :asd:
Allah nazardan saklasın Aslanımı.

Gol sevinçlerine bayılıyorum

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt