#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın top sürüşü pasları doğru koşuları müdahaleleri efsane.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Adamın top sürüşü pasları doğru koşuları müdahaleleri efsane.

son golde asistini de es geçmeyelim :)

İdeal Sağbek-Önlibero-Kanat oyuncusuna kavuştuk yıllar sonra. İdeale yakın Stoper tandemi ve Santrfora da keza, kalecimiz hep ideal adam zaten...

Ara ve sezon sonu transferinde yapılacak birkaç sağlam takviye ile hiç olmadığı kadar ''Tamamlanmış bir ürün'' ortaya çıkarmak zor değil artık. 5-6 tane de gideceklerin yerine rotasyon ve gelecek adına doğru genç isimler tespit edilip alınabilirse önümüz epey açık inşaallah...

Bu kadar tükenmiş bir kadroyu, hem de piyasanın uçtuğu bir transfer sezonunda bu denli toparlayabilmek marifetini gösteren TD ve yönetimi tebrik etmek boynumuzun borcudur. Velev ki hep böyle başarılı sonuçlar alınamasın, farketmez; böyle ''Silbaştan'' kurulan kadrolar ilk sezon için daima mazur görülebilir...

Hani daha gerçek kozumu oynamadım deriz ya bazen işte o kozun eş anlamlısı feguli

Daha henuz suratini kullanaya baslamadi. Dun sadece teknigi ve zekasi ile adam gecti.
Suratide baslayinca asil Feghouliyi izleyecegiz.

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

ligin lensten sonraki en iyi kanadı diyebiliriz rahatlıkla

taştaş geçiyorum rdaş. ben cimbomumuzun maçı dışında maç izlemem çok.
hakiki görüşüme gelir isek feghouli kanat değil genel manada tsl nin en büyük topçusu olabilir. potansiyel o yönde

Böyle bi oyuncuyu 4.3 milyona almak çok büyük iş ligin içinden geçicek diye boşa demedik.

Lens neye göre Feghouli'den iyi oluyor yav? Ciddi misin bunu yazarken?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

#89 Sofiane Feghouli

Yıllar sonra Galatasarayın Şanlı Tarihi bölümünde kendisine çok önlerden yer bulacaktır biz bu adamdan çok katkı alacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt