#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etkilemiştir.

Olcay atılıp rakip 10 kişi kalacaktı.
Profesyonel olmak lazim.
Rakip deplasman da taraftar baskısı altında olayı öyle müdahil olursan sana da kırmızı çıkacağıni bil.

Bak maicona sessizce olcaya dis muayenesi yaptı. Acı çektirmiştir yani.
0b36ec8c502f919bed4ce920b9c23f7d.jpg

Kart aldı mı yok ?
Fegulinin yaptığı amatorluktur. Umarım öğrenir buranın kurallarini

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yani senin masanda herhalde söyle bisey var ki, Olcayin o olay olmasa atilacagindan eminsin
wahrsager-während-eines-seance-oder-einer-sitzung-mit-glaskugel-37934557 (1).webp

Olcay in atilacagindan emin degilim ama ilk tekmelemeye basladiginda hakemin cebinin yerinden anladigim kadariyla sari kart kesin gorecekti , devaminda yerdeki adami itip kakmasi ile en en azindan ikinci sariyi gorecegini dusunuyorum

Ama emin oldugum bir sey var , olay bu haliyle kalsaydi 45 dakika 10 kisi kalmayacaktik ve adamimiz 3 mac ceza almayacakti , konusacagimiz tek sey olcay sari mi kirmizi mi gormeli noktasinda kalacakti

biz tek tarafli bir seyi karsilikli hale getirdik

iste fb ts maclarindaki fb ustunlugu bu , boyle bir durum fb macinda yasansaydi olan sadece olcay a olurdu

Konuşmayı bırakıp işine bakmalı
Umarım ders alır
Milli takım duzeyindede eleştiriliyor

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saygılı ol heryerde bir agresiflik yapıyorsun
Görünüşüne saygın yoksa görmezlikten gel

heryerde agresiflik yapıyormuşum göster bakalım merak ettim nerelerde yapmışım. yönetim forumları dışında mesaj yazdığım yer çok nadirdir böyle kafadan sallama

heryerde agresiflik yapıyormuşum göster bakalım merak ettim nerelerde yapmışım. yönetim forumları dışında mesaj yazdığım yer çok nadirdir böyle kafadan sallama
benimle karıştırıyordur ya

zaten ben de engelli.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Etkilemiştir.

Olcay atılıp rakip 10 kişi kalacaktı.
Profesyonel olmak lazim.
Rakip deplasman da taraftar baskısı altında olayı öyle müdahil olursan sana da kırmızı çıkacağıni bil.

Bak maicona sessizce olcaya dis muayenesi yaptı. Acı çektirmiştir yani.
0b36ec8c502f919bed4ce920b9c23f7d.jpg

Kart aldı mı yok ?
Fegulinin yaptığı amatorluktur. Umarım öğrenir buranın kurallarini

Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüntülerden Caner'e ceza veren TFF Maicon'a niye ceza vermiyor?

Gördüğüm de alıntı yapacağım
Dikkatimi çekmese yazmam
Senin görüşüne uymayan şeylere çok tepki veriyorsun
Burdaki geçmişini konumunu bilmem
Bu şekil sadece senin ve senin gibi düşünenler kalır burda
Bilmem anlatabildinmi

Son düzenleme:
Olcay in atilacagindan emin degilim ama ilk tekmelemeye basladiginda hakemin cebinin yerinden anladigim kadariyla sari kart kesin gorecekti , devaminda yerdeki adami itip kakmasi ile en en azindan ikinci sariyi gorecegini dusunuyorum

Ama emin oldugum bir sey var , olay bu haliyle kalsaydi 45 dakika 10 kisi kalmayacaktik ve adamimiz 3 mac ceza almayacakti , konusacagimiz tek sey olcay sari mi kirmizi mi gormeli noktasinda kalacakti

biz tek tarafli bir seyi karsilikli hale getirdik

iste fb ts maclarindaki fb ustunlugu bu , boyle bir durum fb macinda yasansaydi olan sadece olcay a olurdu

Git fbyi tut o zaman. Ne yapıp ne dip Galatasaray'a vurmaya çalışıyorsun. En fazla sarı kart gösterilecek harekete 3 maç vermişler, gidip burdan şikecileri övmeye çalışıyorsun.

Doktor! erken bunamış galiba

Git fbyi tut o zaman. Ne yapıp ne dip Galatasaray'a vurmaya çalışıyorsun. En fazla sarı kart gösterilecek harekete 3 maç vermişler, gidip burdan şikecileri övmeye çalışıyorsun.
Hangi takımı tuttuğu pek ilgilendirmiyor beni ama haklı olduğu bir nokta var, Fener Trabzon maçlarında, özellikle son dönemlerde, dedikleri yaşanıyor.

daha once de belirttigim gibi bu tip alintilari nazar itibare almiyorum , nerede neyi ne sekilde konusup savunacagima sen degil ben karar veririm

karar yetkin olmayan hususlarda ettigin bu ve benzeri talepler kaale alinmayacaktir

bir sikayetin varsa yorumlarimla ilgili ,engelleme , gormezden gelme gibi yontemleri uygulaman isabetli olur

Hayırdır kim uyaracak cumhurbaşkanı mı
Çok antipatik görünüyorsun

Gördüğüm de alıntı yapacağım
Dikkatimi çekmese yazmam
Senin görüşüne uymayan şeylere çok tepki veriyorsun
Burdaki geçmişini konumunu bilmem
Bu şekil sadece senin ve senin gibi düşünenler kalır burda
Bilmem anlatabildinmi

bak burada beni uyaracak adamlar var, sevdiğim abilerim, küçüklerim var ve bir tanesine saygısızlık yapmam, yaparsam da özrümü dilerim. senlik bir olay yokken öyle atlayıp yorum yapman seni antipatik gösteriyor beni değil. yönetim forumlarına girmediğin sürece bana alıntı yapman biraz zor.

aliye de saygısızlık filan yapmadım, olayı maicon yaparken gelip bu adama laf etmesi hoş değil. böyle adamlar kötü birşey olsa da girip kin kussak kafasında olduğu sürece tepki veririm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt