Iki kişi aynı iddia'da bulunduğu için araştırdım. Sözleşmesinin bitimine iki ay kala, bir maç sonrası Parise uçmuş. Kendi ifadesine göre uçuş ile ilgili bir sıkıntı nedeni ile, maçın oynandığı hafta sonu sonrası Salı günü olan ilk antrenmana yetişemediği için kadro dışı bırakılmış. İki ay sonra sözleşmesi bittiği için bonservissiz West Ham takımına gitmiş, yani transferinde hiç bir anormallik bulamadım. Benim yorumum, muhtemelen Valencia, West Ham ile anlaştığı için, sözleşmesinin bitimine altı ay kala oyuncu istediği takım ile anlaşa biliyor, böyle bir olay sonrası kadro dışı bıraktı.
Milli Takım ile ilgili araştırdım ama bir şey bulamadım.
Şimdi West Ham ile ilgili baktım, tek bulabildiğim Manu karşısında yediği bir kırmızı kart ama o bile Federasyon tarafından haksız bulunup iptal edilmiş. Bize gelişi ise normal bir transfer süreci, biz talip olduk, takımı ile anlaştık ve transfer ettik. Söz konusu transferin uzamasına sebep olarak gösterilen alacaklarını istemesi ise, bu gayet doğal bir durum. Yok eğer mevzu kötü bir sezon geçirmesi ise, yani 21 maç oynaması ve üç gol atması ise, bunu da anlamıyorum. Bunlar Futbolda olağan şeyler, bazen olmadı mı olmuyor. Sakatlık oluyor, takıma uyum sağlayamıyor, Performans düşüklüğü oluyor, bunları sorunlu bir dönem olarak göstermek ne kadar doğru bilmiyorum doğrusu.
Doğrusu hangi sorunlardan bahsedildiğini pek anlamadım ama tekrar altını çizmek istiyorum, Galatasaraya gelene kadar çok sıkı takip ettiğim bir oyuncu değildi. Bu bilgiler sadece İnternette yaptığım araştırmalara dayanıyor.