#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakatlıktan çıkıp ligde sadece 3 maça ilk 11 başlayan adamdan ne gibi bir karşılık bekliyordunuz acaba ?

Alinirken sakatti 1 , cezayi yedigi pozisyon kendi hatasi , alinisindan bu yana ve ilk devre sonuna dek toplam maliyeti 3-4 mac icin vermis oluyoruz

ama parasini tam olarak aliyor , rahatsiz edici

...
932f69cfa755ea63e6d1aaa0128599a0.jpg

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk devre Çöp e gitti böylece
Fener derbisi vasat
Trabzon maçı oyundan atıldı
Başakşehir cezalı
Bjk deplasmanı maç eksiği
Umarım sosyal medya yerine kafayı sahaya verir inşallah

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kapakları takacaktır king,Tüketen taraftar sayımız bitmek bilmez bu adam 5 sezonluk kontrata sahip 5-6 maç kaçırdı diye(Kendisinden bağımsız olaylarda var)ne saçmalıklar okuyoruz

Bu herif bildiğin Arda yav sadece saçları yok

Medyada çok haber oluyor,milli takım da sorunları var,her gittiği takımdan sorunlu ayrıldı vs vs

Ne diyelim zaman bizi haksız çıkarır da umarım yanılırız

Medyada çok haber oluyor,milli takım da sorunları var,her gittiği takımdan sorunlu ayrıldı vs vs

Hangi takımından sorunlu ayrıldı ki? Kendisini Galatasaraya gelene kadar pek takip etmediğim için soruyorum.

Aydın boşa sıkmış yaw alakası yok,Adamın Medya ile ilişkisi çoğu futbolcu gibi aldığı ceza son derece haksız ve adaletsizdi,bunalım haberi falan çöpte işte prim kasıyolar.Yani Cezayir milli takımıyla sorunlu olduğu doğru ancak içeriğini bilmiyorum.

Son düzenleme:
Aydın boşa sıkmış yaw alakası yok,Adamın Medya ile ilişkisi çoğu futbolcu gibi aldığı ceza son derece haksız ve adaletsizdi,bunalım haberi falan çöpte işte prim kasıyolar.
Bende Medya'da çıkan haberlerin bir çoğunun uydurma olduğunu düşünüyorum. Lider olduğumuz sezonların kopyası, biraz istatistik haberleri, ordan övdükleri için biraz da böyle uydurma olduğunu düşündüğüm haberler.

Sezon öncesi sakatlıktan ötürü biraz geç ritim tuttuğuna katılıyorum ancak son zamanlardaki formu fena değildi Ts maçının ilk yarısında tehdit eden tek adamdı rakibi,Olcay ve hakem pislikleri yüzünden itibarsızlaştırılmaya çalışıldı ve çoğu taraftar bu oltaya geliyor,Bizim takımın önünü kesmek için herşeyi yapacaklar Feghouliyi kazanmak zorundayız kendisi bu takımın en iyi oyuncularından belkide oyuncusu manasız işlere girmemek gerekir.

Büyük hayal kırıklığı şuana kadar
Sanki adamı arkadan tutuyorlar gibi nerde valenciadaki Fegholui

Büyük hayal kırıklığı şuana kadar
Sanki adamı arkadan tutuyorlar gibi nerde valenciadaki Fegholui

hayal kırıklıgı dedigin adama hayal kırıklıgı diyebilmen icin önce macları 90 dk izlemen lazım.

bu adam kanat adam tudor bu adamı nerde oyntıyor önce ona bakın ondan sonrada sacma sapan elestiri yapmayın.

elestiri olsun diye elestiri olmaz

hayal kırıklıgı dedigin adama hayal kırıklıgı diyebilmen icin önce macları 90 dk izlemen lazım.

bu adam kanat adam tudor bu adamı nerde oyntıyor önce ona bakın ondan sonrada sacma sapan elestiri yapmayın.

Ya fegholui bilmesen anlat derim ama gerek yok bu adam cezayirdede 10 numara oynuyor
Bir keita sanıyorsun galiba sen fegholuiyi alakası yok
Adamın kadayıf gibi ayağı var

Arda ile alakası yok ta sorunlu olduğu aşikar
Valencia dan ayrılışı keza west ham günleri
Milli takım daki durumu

Iki kişi aynı iddia'da bulunduğu için araştırdım. Sözleşmesinin bitimine iki ay kala, bir maç sonrası Parise uçmuş. Kendi ifadesine göre uçuş ile ilgili bir sıkıntı nedeni ile, maçın oynandığı hafta sonu sonrası Salı günü olan ilk antrenmana yetişemediği için kadro dışı bırakılmış. İki ay sonra sözleşmesi bittiği için bonservissiz West Ham takımına gitmiş, yani transferinde hiç bir anormallik bulamadım. Benim yorumum, muhtemelen Valencia, West Ham ile anlaştığı için, sözleşmesinin bitimine altı ay kala oyuncu istediği takım ile anlaşa biliyor, böyle bir olay sonrası kadro dışı bıraktı.

Milli Takım ile ilgili araştırdım ama bir şey bulamadım.

Şimdi West Ham ile ilgili baktım, tek bulabildiğim Manu karşısında yediği bir kırmızı kart ama o bile Federasyon tarafından haksız bulunup iptal edilmiş. Bize gelişi ise normal bir transfer süreci, biz talip olduk, takımı ile anlaştık ve transfer ettik. Söz konusu transferin uzamasına sebep olarak gösterilen alacaklarını istemesi ise, bu gayet doğal bir durum. Yok eğer mevzu kötü bir sezon geçirmesi ise, yani 21 maç oynaması ve üç gol atması ise, bunu da anlamıyorum. Bunlar Futbolda olağan şeyler, bazen olmadı mı olmuyor. Sakatlık oluyor, takıma uyum sağlayamıyor, Performans düşüklüğü oluyor, bunları sorunlu bir dönem olarak göstermek ne kadar doğru bilmiyorum doğrusu.

Doğrusu hangi sorunlardan bahsedildiğini pek anlamadım ama tekrar altını çizmek istiyorum, Galatasaraya gelene kadar çok sıkı takip ettiğim bir oyuncu değildi. Bu bilgiler sadece İnternette yaptığım araştırmalara dayanıyor.

Son düzenleme:

en dogru yorum.boş safsatalarla dolu feghouli başlıgı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt