#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli-Sinan
Garry-Yasin

Her maç bu 4 adamdan 2 si oynamalı sağlı sollu Ndiaye ve Belhanda merkezde olmalı Tolga olmasada olur

Güzel bahaneler. Belhanda gereksiz herifin teki masal anlatıp kendinizi avutun sadece.

sent via GSC

5G3W0q.jpg

false muslim temsili

Güzel bahaneler. Belhanda gereksiz herifin teki masal anlatıp kendinizi avutun sadece.

sent via GSC

Aynen kardeşim işim gücüm yok. Belhanda ve Ndiaye den para alıyorum düzenli ( ayda 2k Euro). Bu 2 gereksiz herifi savunuyorum boş vakitlerimde. Şu kullandığın ifadelerden , bu konu hakkında , art niyetli ve bomboş konuştuğun anlaşılıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aynen kardeşim işim gücüm yok. Belhanda ve Ndiaye den para alıyorum düzenli ( ayda 2k Euro). Bu 2 gereksiz herifi savunuyorum boş vakitlerimde. Şu kullandığın ifadelerden , bu konu hakkında , art niyetli ve bomboş konuştuğun anlaşılıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anlaşılan gerçekten yok işin gücün. Olabilir ben de geçen yaz Adem Büyük den para aldım bize transfer ettirmek için.

sent via GSC

sneijder 10 numara için özel bi yetenekti,feghouli de kanat için özel bi yetenek.gelişi sancılı olanların katkısı büyük olur Galatasaraya.

Sneijder'e edilmeyen laf kalmadı. En azından böyle amatörce kartlar görüp haftalarca ceza yemiyordu.

3 maçlık cezanın ardından tinercilere atacağı gol,sadece tinercilere değil pfdk denilen rezil kurumada girecektir.

Kupa maçında oynayacaktır. Derbi öncesi maç kondisyonu kazanması adına önemli. Fizik durumunun yanında psikolojik durumuna göre de yedek bekleyebilir ama derbide. Gönlümden geçen Feghouli ile Rodrigues'in birlikte oynaması tabi.

oynamayan adamı kötü diye eleştiriyorsunuz çok ilginç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt