#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok Yasinden daha akilli oynuyor,calimlari da cok daha iyi. Yasinin iki update'i iste. Biraz alissin, üst üste mac oynasin, kis kampina katilsin, düzelir, Ligin en iyi kanadi olur (acik ara ile)

İnş

belh ve kendisinin 2. Devrede daha iyi oynayacağına dair inancım mevcut

gomis ile aralarındaki en büyük benzerlik ikisinin de götünün büyük olması.
umarım bu benzerliği oyun yönüyle de geliştirirsin.

Allahinisi severseniz birakin bu isleri. Yok kanat merkeze, merkez oyuncusu kanada. Feghouliyi Feghouli yapan, sag kanatta oynamasidir. Orada Adama free Role ver , bak neler yapiyor

Feghouli'nin 10 numara diye alınan adamdan daha iyi oynayabileceğini vurguladım sadece. Sürekli oyuncularının yerlerinin ya da oyun sistemin değişmesini ben de çok istemiyorum. Ama elindeki oyuncun bu zamana kadar vasatı aşamadıysa çeşitli alternatifler deneyebilirsin. Belhanda 8e çekilir, Ndiaye 10a geçer ya da Feghouli 10 numaraya çekilir, kanatta Yasin oynar. Bir şekilde sorunu aşmaya çalışırsın. Ligin 34 maçı Belhanda'nın saçma sapan pas hataları çekecek değiliz.

10 numara 7 kadar enerji istemiyor
Fegholui için
Bunuda unutmayalım gerçi orayada yetmiyor enerjisi

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gereksiz muhabbetler dönüyo boş yere...oynadıgı maçların hepsinde iyiydi,mutlaka sonuca etki eden hareketler yaptı.

Bu adam oynadığı maçlarda o akdar kötü oynamadı bence. Trabzon maçında bütün takım çok kötüydü zaten. Ama cezadan sonra biraz fiziksel olarak düşmüş göründü. Ama yine de hazırsa 11 çıkar.

Fizik olarak sıkıntısı yoksa 11'e yazılmalı.Yasin riskine girmeye gerek yok.Formsuz hali bile Yasin'den daha büyük tehdittir Beşiktaş için.

Bu adam oynadığı maçlarda o akdar kötü oynamadı bence. Trabzon maçında bütün takım çok kötüydü zaten. Ama cezadan sonra biraz fiziksel olarak düşmüş göründü. Ama yine de hazırsa 11 çıkar.
Takımın çok gerisinde yedek takımda bile sırıttı

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son dakika süprüzüyle derbide 11 başlayacağını hissediyorum

En çok istediğim transferdi ama şu ana kadar beklediğim performansı göremedim..Belhanda gibi hayal kırıklığı olarak görmüyorum sakatlık -3 maç ceza-hocanın sağ kanat dışında her yerde oynatması gibi hep ters gitti olaylar..Umarım bu maçla birlikte gerçek feghouliyi görürüz..

Feghoulinin şu ana kadar ki performansına iyi diyen gerçek feghouliyi izlememiştir ..

Son düzenleme:
Fegi ben hizli bilirdim Hazir olmadiği icin mi bizim maçlarda yavas gorundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt