#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi oynadı ama yeterli değil. Ne derece potansiyeli olduğunu gösterdi bu yüzden bu kadarı yetmez.

Çok yetenekli, oynadıkça form tutacak biraz da şu rakiple dalaşma işine son vermesi gerekir

XPERIA X

Kaç tane frikik oldu bir tanesi şu adama vurdurmadılar. Takımda topa en iyi vuran adam belki de.

tumblr_p0po501A9S1sogahco1_500.gif

Ulan her girişimde gülme krizine giriyorum.
Öyle Thumbnail mı olur lan

d959467cece37854ed1cd9dafd820618.jpg

Geldiğinden beri alışma süreci, cezası derken bi dikiş tutturamamıştı ama bir an önce alışmasını bekliyorum. Çok daha iyi işler yapacağı kesin

Biraz sakinleşmesi lazım kaleciye yaptığı faulden sonra 2. sarıyı görebilirdi işimizi hakemlerin takdirine bırakamayız.

Gereksiz sarı görmeyi bırakmalı bu arada. Geçen hafta ve bu hafta yediği sarılar tamamen kendi hatası yüzünden gördüğü kartlar. Şimdiden 2 sarı oldu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Beşiktaş maçında da sahanın en iyisiydi bugün de sahanın en iyilerinden biriydi her geçen hafta çok daha iyi olacaktır bu adam tam formuna kavuştuğu zaman bu ülkede onu durdurabilecek oyuncu yoktur. Umarım gerçek potansiyeline doğru çıkarmaya başlarız ki çıktığı an şampiyon yapar

Feghouli ülkedeki en iyi futbolcu tartışmasız o bunun daha yarı performansı bile değil Gomisin yokluğunda Malatya maçını almasını bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt