#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptığı en hafif tabirle ahmaklık. Federasyondan ceza gelse savunması yok, eyvallah. Ceza gelmeyecekse dahi Fatih Terim'den ayar yiyecektir o ayrı. Ciddi bir para cezası kesilmeli hatta, aklını başına toplasın.

AMMA VELAKİN... Ben hukukun işlemediği yerde, başkasına verilmeyecek cezanın benim oyuncuma verilmesini kabul etmiyorum arkadaş. Caner olayına dönecek. İnfial yaratacak, emsal olsun diye ceza kesilecek. Ee sonra? Oyuncular ana avrat sövmeye, tekme tokat girmeye devam edecek; ceza yok. Biz miyiz bu ligin enayisi?

Amator macta fb li oyuncunun bizimkine yaptigi zaman acilan basligi (hakem ve rakip oyuncuyla ilgili) hatirliyorum , bir de su an fegouli nin sahiplenilmesini

neyse bir derbide de yapar dayanamaz soversiniz

o hakem musvetteleri de ortalikta dolasmasinlar (hem amator mactaki , hem de bu hazirlik macindaki hakemler)

Bi iki kisi haric kim savunuyor bunu? Bos konusma yine

cezayirli yasin bu donem adam gibi oynasa iyi edecek

Belhanda ile kendisini sezon sonu az zararla postalarsak ne ala

Bir daha da arap topçu tövbe bismillah

Yaptığı en hafif tabirle ahmaklık. Federasyondan ceza gelse savunması yok, eyvallah. Ceza gelmeyecekse dahi Fatih Terim'den ayar yiyecektir o ayrı. Ciddi bir para cezası kesilmeli hatta, aklını başına toplasın.

AMMA VELAKİN... Ben hukukun işlemediği yerde, başkasına verilmeyecek cezanın benim oyuncuma verilmesini kabul etmiyorum arkadaş. Caner olayına dönecek. İnfial yaratacak, emsal olsun diye ceza kesilecek. Ee sonra? Oyuncular ana avrat sövmeye, tekme tokat girmeye devam edecek; ceza yok. Biz miyiz bu ligin enayisi?

Yüzde yüz katiliyorum ama iste buna engel olacak ne Baskan ne de Yönetim Kurulu mevcut.
Bu yüzden bu hakemler ve Federasyon buna devam edecekler.
Asil bu yüzden, böyle bir Baskan ve Yönetim Kurulu basta olmadikca böylesi hareketler ile malzeme vermemek lazim.
Sinan Bilgin senin bir türlü anlamak istemedigin iste bu. Biz de biliyoruz benzerlik oldugunu ama cezalandirma olarak farklilik var, bizim isyanimiz her zaman buna.

Belhanda bu ne kadar el habibi varsa doldurdular takıma, orta doğu takımı olduk iyice, aysal zamanına bak bir de şimdiye

Hazırlık maçında yatığı faulün izahı yok çok malca hareketler yapıyor bazen.

Bu maçta varlık gösteremezsen hedef tahtasındasın Fego , Dursun Özbek kalemleri hırsla salyalar saça saça saldırıcak yer arıyor. Yap bişeyler.

Kendisinden çok umutluyum, kalan 17 maçta da iyi şeyler bekliyorum.

Bugün Kayseri deplasmanıyla başlar umarım.

sampiyon yap bizi lan

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

ulan bi kere olsun tak bi maçı mikine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt