Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Kast ettiği kişilerden biri benim. Oysa arkadaşın yine şu yorumundan anlaşılacağı üzere, sezon başında demek istediğimi daha hala anlamamış.Sen değilsin ama biliyorsun zaten kimler olduğunu. Boşver polemik yaratmaya gerek yok
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu yüzden bir kere daha tekrar edelim, belki bu sefer anlar. Sezon başı, Eyüp Spor maçına çıkıp bir yarı oynayan bir adamın, haftalar geçmesine rağmen, ki bahsettiğim yaklaşık 5 veya 6 hafta idi yani öyle üç beş gün değil, neden hala oynatılmadığını sorgulamıș idim.
Bunu sorgulamak neden bu kadar tuhafına gitti onu da bir türlü anlamadım, çünkü benim bildiğim, hazırlık maçlarında oynayamaya başlayan bir oyuncu yavaş yavaş kadroya girmeye, maçlarda oynamaya hazır demektir.
Neden sorguladım, çünkü isim olarak önemli, kilit rol oynayabilecek biri idi. Ne oldu, hazırlık maçından 5-6 hafta sonra oyuna girdi ve bu arkadaşın 7/24 göklere sığdıramadığı Belhanda'nın hala daha yapamadığını yaptı, gitmekte olan bir müsabakayı çevirmemizde önemli bir katkı verdi.
Gelelim günümüze, Feghouli beklentilerin çok gerisinde, özellikle son maçlarda iyice dibe vurdu. Oyuncuları değil Galatasarayı düşünenler ne yaptı, buna kendimi de saymak istiyorum, oyuncuya karşı gereken eleştirileri yapmaya başladık.
Kötü oynayan, Galatasaraya katkı veremeyen bir oyuncuyu neden savunayım? Aklıma bir neden geliyor aslında, bu arkadaşın hala daha yeterli katkıyı veremeyen Belhandayı savunduğu sebep, eleştirildiği ve üstüne gidildiği için inadına savunma sebepi.
Galatasaray'dan para alan, üstüne koyarak gideceğine yerinde sayan veya Feghouli özelinde geriye giden bir oyuncuyu ben inat sebepi ile savunmam. Bunun mantığını burada millete laf sokmaya çalışan arkadaş bize anlatır ise aydınlanırız belki, tabii bakalım çuvaldızı yere göğe sığdıramadığı Belhanda üzerinden kendine batıra bilecek mi. Ama öyle geçen Bursa takımına karşı, Belhanda sahada olmasına rağmen rakip eksik kalana kadar kötü, eksik kaldıktan sonra skora rağmen neden vasat oynadık diye sorduğumda verdiği cevap gibi hiç bir şey ifade etmeyen, bir sürü etkeni olabilir gibi yuvarlak ifadeler ile değil.
Feghouli ile ilgili beklentim olduğunu, hazırlık maçının üzerinden haftalar geçmesine rağmen neden oynatılmadığını sorgulamam ne zaman idi, sezon başı. Ben ne sezon başı geleceği görebilecek bir yetiye sahip idim, ne de şimdi böyle bir yetiye sahibim. Herkesin yaptığı yorumlar o an olan ve düşündükleri ile ilgili yorumlar. Bu çağrıyı bir çok kez yaptım, yine yapıyorum, geleceği göre bilen var ise söylesin, hafta sonu çekilecek sayısalın numaralarını söylesin de zengin olalım.
Ben spor yaptim bilirim diyen çıkmamış henüz
Bu Alemin Tek Kralı
Son düzenleme: