#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gomis nerede yav ?

Adam 2 haftadır dalga geçer gibi gol atıyor

DXrc9FqXUAA2AgI

anladıgım kadarıyla ftye atar yapmıs

Casper_VIA_V5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanırım Gomis-Garry Rodrigues gibi adamları çok ciddi paralara satacağız sene sonunda

İnşallah darısı Feghouli-Belhanda-Muslera gibi bana göre aldığı paranın performans olarak karşılığını veremeyen futbolcularımıza ...

Gardaş ne satması yav ? Sene başı bi sağlam idman yesin o zaman da bir şey olmazsa çine çok rahat gömeriz 5-10 arasına

sari görme lan

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

biraz daha iyi oynarsan seviniriz. çaban güzel son hareketlerde skor yap yaptır lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Günün en önemli oyuncusu golünden dolayi Sinan olabilir ama sahada en faydali oyuncu Feghouli idi. Tebrikler, cok iyi mac cikardi.

Bu adam çok güçsüz değil mi yav sinir krizi geçirdim 6 7 tane net ortayı yerden rakibe gönderdi karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutundan hiç bahsetmiyorum bile

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Iyidi iyi. Beğendim oyununu uzun zaman sonrası.

Fiziken yetersiz ama işte ve bu bu sene düzelmez artık. Yaz kampı görmesi gerekir. Sakatlığı geçen kamp döneminde ciddi etkilemiş adamı.

kilidi açan oyuncuydu. çok istekliydi sağ tarafı hep diri tuttu. böyle oynadığı sürece eleştirmek anlamsız olur. kapanan savunmaya karşı saçma sapan toplar kaybetmeyi başaran diğer oyuncuları eleştirin gidinde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt