#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeterli teklif gelirse Fatih hoca bununla Belhanda'yı yollar zaten tutmaz takımda.

Bence Feg o kadar da umutsuz vaka değil, ben önümüzdeki sezon görmek isterim.

Seneye de kalmalı bencede kesinlikle.
Güzel bir yaz kamp dönemi geçirsin bir hele. Şampiyon olursak ve şampiyonlar ligi podyuma çıkma fırsatı doğunca daha da iyi hazırlanır.

Kalitesi tartışılmaz. Belhanda için ama aynı düşünceyi paylaşamıyorum maalesef. Zarar etmeden satılmalı imkanı oluşursa

Feghouli'yi gömmek yetersiz diye düşünüyorum. Terim'le beraber bir kamp dönemi geçirse kendine gelir. Kaliteli ve kumaşı da var. Önümüzdeki sezon beklentileri karşılayacağını düşünüyorum.

Sizin yazdiginiz kadar kötü bir performans sergilemedi bence

Ben etkili oynadigini düsünüyorum sadece yuto'nun sutunda seken topu daha iyi kullanabilirdi kaleye vurmak hatali bir tercihti

Bence Feg o kadar da umutsuz vaka değil, ben önümüzdeki sezon görmek isterim.

Dereyi görmeden paçaları sıvayanlar var, geçen sene Garry Rodrigues'de gönderilsin 3.5 m euro buna mı verildi diye her hafta yazılıyordu şu an 20'den aşağı gitmemeli diye konuşuluyor. Kesinlikle katılıyorum bazı şeyleri zamana bırakmalıyız iyi bir yaz kampından sonra Valencia'daki feghouli biçimine girerse bu ligin en büyük winner oyuncusu olur.

Bence o kadar kötü değildi. Ama hâlâ beklentilerimin çok altında.

sent via GSC

2-3 maçtır gerçekten iyi ama bu sene sonu gitse zerre üzülmem belhanda içinde geçerli..

ilk yarı epey çabaladı ince işler de yaptı ama 2. yarı ortada yoktu

bi türlü istediğimiz seviyeye gelemiyorlar ama trabzonla bir hesabı var önümüzdeki maçlara bakacağız

Feghouli'yi hertürlü elden çıkarırsın ondan şüphe duymamak gerekir ama asıl önemli nokta nasıl bu kadar silik oynayabilir. Her oyuncu FT sonrası üstüne koydu ama Feghouli hep vasat takılıyor.

Yahu arkadaş abartmışızdır eyvallah,kilo sorunun vardır onuda anlarım ama o yaptığın gereksiz faullerin hiçbir izahı yok. Tam bir rezillik.4 milyon alan adam bırakdım adam geçmeyi, sert şutları falan birazcık zeka pırıltısı gösterir oda yok.Serdarla beraber yaptıkları inanılır gibi değil.

Bize gelmeden önce hiç takip etmemiştim.Keita gibi sürekli dikine adam eksilten biri olduğunu düşünüyordum.Sezon sonu Belhanda ile birlikte yeni klübünüzde başarılar dilemeyi umut ediyorum.

Yorumsuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her adamı sattınız yine bravo.

Hücumda diğer oyuncular ne yaptı da bu adam suçlu oldu. Kendi kaptığı topla Gomis'i pozisyona soktu, Garry'e atsa Garry kaçırsa niye Gomis'e atmadı diyecektiniz.

İkinci yarı yine Garry'e attığı pasla yüzde yüz pozisyona soktu. Hani hiç bir şey yapmadığı maçta 2 tane yüzde yüzlük pozisyon hazırladı.

Eleştirileceği nokta sürekli aptalca fauller yapması, bunu da savunma yönündeki eksilere bağlıyorum çünkü benzer durumu Riera'da da yaşamıştık.

Adam maç boyunca neredeyse bek katkısı alamadı, öyle tek başına kanadı sürklase edecek bir adam zaten değil.

Oyun zekasına da laf ediyorsanız boşuna maç izlemeyin zaten.

Her şeyi geçtim de bu adam hani 282736 kişiyi geçiyordu . Burada gelmeden öyle anlattılar ki ben bu ne adammış dedim . Nagatamo, gomis kötü bu uçuyor deyince zaten ne olacağı belliydi . Bie tane adam geç be 4 milyonluk kazık. Gol falan bıraktım rodrigez gibi bir tane sadece adam geç

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt