#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortaya geçerse daha iyi olur sanki

Garry'e oradan şahane pas atmıstı yanılmıyorsam

Fegh dün fena oynamadi bence. Macin basinda rakibe kirmiziyi yedirmisti ama hakem bozuntusu vermedi mesela.
Tek büyük hatasi cok pis bir yerde foul yapmasi. Yoksa iyidi bence.

Sezon sonu umarim iyi bir teklif gelir göndeririz bir türlü istenilen verime ulasamiyor

Feghouli'yi hertürlü elden çıkarırsın ondan şüphe duymamak gerekir ama asıl önemli nokta nasıl bu kadar silik oynayabilir. Her oyuncu FT sonrası üstüne koydu ama Feghouli hep vasat takılıyor.

Basıp gidecek gücü yok adamın. Yaptığı dribblinglerde de max yerden kıytırık bir orta açıyor. Ona bile gücü yetmiyor. Takımın en fazla kazanan oyuncusuysa çalışacak, fiziğini eski hale getirecek. Biraz Gomis'i örnek alsın.

Taraftar da sürekli yalayıp duruyor şu herifi twitterdan. Bu da kendini bir bok sanıyor.

Dün akşam hücum anlamında en iyi oyuncumuzdu yahu ne anlatıyorsunuz.

Illa birini gömmek istiyorsanız diğer arap sabununa sarın

Dünya piyasasında öyle aman aman ismi olan bir adam da değil elden çıkartmak çok zor olacak bu maliyetle.
Martin linnesi koy yerine aratmaz o derece basit savruk ve anlamsız oynuyor.

Beklentilerin altında olduğu aşikar ama umutsuz vaka filan da değil. Her maçın bazı anlarında kalitesini mutlaka gösteriyor. Dün de kötü oynamadı bence.
İyi bir kamp dönemi ile seneye bambaşka bi Fegh izleyebiliriz. Bence fiziki sorunu var gibi.

Ben gönderilmesi taraftarı değilim. Takımla sezon öncesi kamp yesin, yine olmazsa o zaman tartışılır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Belhanda dan hic bir zaman ümitli degildim ama Feghouli ye dair ümit besliyorum.

Yeni sezon öncesi yaz kampini tam randiman ile gecirsin bi de o zaman görelim adami. Adam ben futbolcuyum diye bas bas bagiriyor, Belhanda gibi kalite ve yetenk sorunu yok bence form sorunu var.

Hemen hemen her futbolcu yerin dibine sokulmuş. Gomis dahil.

Arkadaşlara tavsiyem gidin City'i tutun. Orda aradığınız herşeyi yapan topçular var.

ilk yarı baya iyiydi

maçta yürekli hakem olsa maçın başında ekiciyi attırmıştı, neudst ise sarı kartı ile oynacaktı. ikinci yarı çok kötüydü 1, 2 pozisyon dışında yoktu. rodriguese ters ayakla attığı uzun pası daha bizim ortadahadan bir tanesi atamadı.

form olarak leş durumda, biraz daha yükseltse vitesi çok iyi olacak özellikle derbilerde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Her adamı sattınız yine bravo.

Hücumda diğer oyuncular ne yaptı da bu adam suçlu oldu. Kendi kaptığı topla Gomis'i pozisyona soktu, Garry'e atsa Garry kaçırsa niye Gomis'e atmadı diyecektiniz.

İkinci yarı yine Garry'e attığı pasla yüzde yüz pozisyona soktu. Hani hiç bir şey yapmadığı maçta 2 tane yüzde yüzlük pozisyon hazırladı.

Eleştirileceği nokta sürekli aptalca fauller yapması, bunu da savunma yönündeki eksilere bağlıyorum çünkü benzer durumu Riera'da da yaşamıştık.

Adam maç boyunca neredeyse bek katkısı alamadı, öyle tek başına kanadı sürklase edecek bir adam zaten değil.

Oyun zekasına da laf ediyorsanız boşuna maç izlemeyin zaten.

saygılar futbol üstadı

fegh yapılan fauller hakkında ne düşünüyorsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih terimle sene başı gecirse ne olacak ki adam mental olarak bozuk.Devre arası hazırlık maçında yaptığı hareketi normal bir insan yapmazdı.

Bu adam bu kadar gömülmeyi hak etmiyor bende ağır eleştirdim lakin fiziki durumundan maçın en kritik zamanlarında oyunu iyi açıp topu ileriye taşıdı fegholui ile belhanda yı kes anadolu takımı olur Galatasaray

Bu Alemin Tek Kralı

Kim ne derse desin adam faydali oynuyor takima katkisi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt