Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.725
- 11.792
- 1.163
2,5'a aldık bunu belhandayı 8 e gelmişsiniz asıl kazık bu diyorsunuz matematiğinizde zayıf , futbol bilginizde.
4.5
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2,5'a aldık bunu belhandayı 8 e gelmişsiniz asıl kazık bu diyorsunuz matematiğinizde zayıf , futbol bilginizde.
Herkes Belhandaya yukleniyor ama bence asil hayal kirikligi bu herif!
koşan basan pres yapan adam eksilten belhanda buna nazaran daha çok eleştiriliyor.
edit : 4.5'a aldık senelik ücreti de bir dünya para
Belhanda pres yapıyor top kapıyor ya sonra ne oluyor düşüyor , saçma sapan pas atıyor yada kaptırıyor ve kontra atak olarak dönüyor pozisyon şut atmayı bilmiyor , duran topları kötü kullanıyor 1 doğru iş yapıyor 3 yanlış belhandanında senelik ücreti bir dünya.
Ek olarak fegulide iyi demiyorum ama 1.kazık belhandandır tartışılmaz.
Belhanda pres yapıyor top kapıyor ya sonra ne oluyor düşüyor , saçma sapan pas atıyor yada kaptırıyor ve kontra atak olarak dönüyor pozisyon şut atmayı bilmiyor , duran topları kötü kullanıyor 1 doğru iş yapıyor 3 yanlış belhandanında senelik ücreti bir dünya.
Ek olarak fegulide iyi demiyorum ama 1.kazık belhandandır tartışılmaz.
fikrine saygı duyarım ama belhanda ve feghouli'nin olmadığı maçlara bakarsak belhanda çok arandı eksikliği hissedildi ama feghouli öyle değil. hatta yerine sinan'ı koy daha fazla katkı alırsın . herif sakatken şişmiş kondüsyon da yerlerde. yaz kampı+ diyet uygulanmalı .
15 i gececek galiba. Ama pek iyi oynamiyor. Istatistik kazsin bu sezon. Güzel oyununu seneye güzel bir yaz kampi ile görürüz. Kasim-Aralik'a kadar bekleyecegim son söz icinen az 15 gole katkı bekliyorum kelim
15 i gececek galiba. Ama pek iyi oynamiyor. Istatistik kazsin bu sezon. Güzel oyununu seneye güzel bir yaz kampi ile görürüz. Kasim-Aralik'a kadar bekleyecegim son söz icin