#89 Sofiane Feghouli(ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asporda Uğur,sezon sonu gitmek isteyebilir falan dedi, doğruluk payı var mı acaba?
Ha bu maç ha şu maç oynayacak derken sezon bitti la, haspam birde ayrılmak istiyormuş(doğruysa)

Seneye de Tosun Paşa gibi olacaksa gidebilir.

4.5 falan degil 3.85 kazaniyor, tabii o para icin yeterli degil katkisi ama kalitesi belli

Bir sezonda adam silmeyelim. Yaz kampindan sonra izleyelim

Ki oyle silinecek bir sezon da gecirmedi Feg

4.5 falan degil 3.85 kazaniyor, tabii o para icin yeterli degil katkisi ama kalitesi belli

Bir sezonda adam silmeyelim. Yaz kampindan sonra izleyelim

Ki oyle silinecek bir sezon da gecirmedi Feg

23 maç 6 gol 9 asist, asistlerin 6'sı depte bence kötü değil istatistikler, oyun içinde her an birşeyler yapacak tarzda bir oyuncu, yaptığı preslerde sağlam 8 9 milyon civarı teklif gelmediği sürece seneye takımda kalmalı bence kamp yedikten sonra tam canavar olucak gibi bir his var.

bu mübarek ayda bizi sampiyon yap kardesim
insallah

Gercek feghouli bu degil bir yanim yaz kampindsn sonra çok fena birsey olacak derken diger yanim bok olur diyor. Ikilemde kaldim soyle 5-10 arasi veren ciksa da yapistirsan adama traoreyi aliriz o paraya.

Bence abartıldığı kadar kötü oynamıyor , Tabanca gibi olacak seneye

bu büyük götlü hantal keli övenler belhanda'ya saydırıyor ya ayar oluyorum .

Ehh normal.

Biri 4 diğeri 10 Milyona alındı. Ayrıca Feghouli net bir şekilde daha iyi bir oyuncu. Bu sezon bunu tam yansıtamasa da Belhanda ya göre yeni sezonda düzelme ihtimali daha yüksek.

sent via GSC

Kendisini severim lakin sezonluk performansı soru işareti

feghouli ve belhanda aşagi yukari ayni parayi kazandigini unutmamak lazim - hatta feghouli daha çok para kazaniyor. buna ragmen oyun içinde hala beklenen seviyede degil. 1 maç iyi oynuyor 3 maç kötü oynuyor.

1 sezon daha sabredebilir ondan sonra da beklenen patlamayi yapmazsa satilmalidir.

Seneye forvet arkasında daha çok oynayacaktır. Ben hocanın forvet arkasında gary-belhanda-feghouli-sinan dörtlüsü ile çıkacağını düşünüyorum özellikle zayıf takımlara karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt