#89 Sofiane Feghouli

Babel ve Falcao bunlar gibi ihanet etmiyorlar. Belhanda-Feghouli ile paslaşmak için takıma resmen ihanet ediyor. Diğerlerini performansı ile eleştirebiliriz ama bu iki çöl bedevisi direk ihanet ediyorlar.

Bu arkadaş formsuz değil takımı sabote ediyor. Kadro dışı bırakılması lazım

kadro dışı bırakıp kendine takım bul denmelilydi şimdiye kadar bu ve ekürisine sen heriflere yıllık 4 milyonu verip bide hadi paşam hadi aslanım diye sırtını sıvazlayıp her maç 11 oynatırsan bu adamların gitmesini nasıl bekliceksin acaba

Bu beş para etmez ahlaksızın iki yıl daha NET bonuslar hariç yıllık 4 milyon Euro’luk sözleşmesi var.

Gönderme olasılığımız yüzde 5’in altındadır diye tahmin ediyorum. Ancak çok ciddi enayi bir kulübün çıkıp sözleşme yapması lazım. Çok zor.

Oynatmazsak bari prim almayacak. Normalde sahaya cikmak icin mac basi bize 50 bin € vermeli. Adam make a wish cocugu gibi sahada.

Trabzon maçından sonra tesise alınmamalıydı lakin hoca prensine kıyamadı diğer hafta 11 başlattı.Takımın ağzına ediyor 11 başlıyor ne yapsan haklısın aslanım terim baban sağolsun

ismini kim kardashian yahut nicki minaj olarak revize edelim. aşure kazanından hallice mabadıyla şansını meşin yuvarlaktan ziyade başka kulvarlarda denemeli

Bu ve Belhanda sahada liseli asik ergenler gibi birbirlerinin yakasindan düsmüyorlar. Sadece birbirlerine pas ata ata agzimiza ettiler Araplar.

Bunun koca kıçı yetmiyormuş gibi bir de koca kıçlı Arda geldi. Diagne damper kasasını saymıyorum. İş kaldı beklere.

Sabır ve dua ile gol buluruz artık

Babel denen keyif hıyarını unuttuk

Oğulcan ile kerem oynasın orta sahayı donk etobo Taylan ile sağlam tut kanatların hızlı olsun zaten gol atarsın bir golcü 10 numara bulamadik ki orta saha ile forvetimiz i bağlasın .hoca feguli arda belhanda da vazgeç

Kerem 10 dakika oynarsa bundan fazla katkı sağlar ama sonraki maçta yine bu kel sahada olur babası sayesinde.

Arablardan tiksiniyorum.

Almancı nefretimin önüne geçti son zamanlarda.

Kankasıyla beraber dehlenmeli acilen

Sezon sonunda hemen sutlanmali hemen. Lig biter bitmez oturup seni gelecek sezon takimda dusunmuyoruz kendine takim bul yok kalmayi tercih edersen kadro disi kalacaksin diyeceksin ki gidecek traktor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt