#89 Sofiane Feghouli

bu milli takıma gittiyse 5 liraya adam vuran adamların olduğutopraklarda rakip futbolcuya 500 bin euro falan verelim 1 senelik sakatlasın. Bonservisi veririz sonra gider miss

indir.jpg
Daha burda mı bu?
Oğlum çok fena kafayı taktım sana. Geçen maç yaptığın hareketler kafamdaki soru işaretlerini bitirdi. Kesin kanıya vardım ki; ne desem GG.

Şimdi belli oldu karın ağrınız

Peki niye oynuyor halen bu adam kes takımdan olsun bitsin

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yil sozlesme imzalarsin anlarim 4 yil imzalarsin onu da anlarim da yillik 3.8 milyondan 5 yil hangi kafayla imzaliyorsunuz. Genc oyuncu da degil Daha bunun bonuslari var. Ulan Dursun Allah seni bildigi gibi yapsin.

IMG_20201009_175651.jpg
Hocamın hain prensleri. Bizim gördüğümüzü görmüyor mu da bu adam ısrarla bunları oynatıyor? Aha ortaya çıktı 2 dingilin yaptıkları. Hiç kendi futbolcumuz diye bana çıkışmayın, ceza vermeyin. Galatasaray'ı satanı biz de satarız.

indirimi kabul etmediyse KADRO DIŞI BIRAKIP top toplayıcı görevi verin ve İdmanlarını 2 kat arttırın...

Ekli dosyayı görüntüle 98042
Hocamın hain prensleri. Bizim gördüğümüzü görmüyor mu da bu adam ısrarla bunları oynatıyor? Aha ortaya çıktı 2 dingilin yaptıkları. Hiç kendi futbolcumuz diye bana çıkışmayın, ceza vermeyin. Galatasaray'ı satanı biz de satarız.
Ya su pozisyonu paylasip durmayin o topu atsa falcao o topa yetisebilip kaleciyle karsi karşıya kalacaginimi saniyorsun? Ezilip gidecek yada direk stoper alacak topu. Bunu düsünmüstür bu kadar basit

LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya su pozisyonu paylasip durmayin o topu atsa falcao o topa yetisebilip kaleciyle karsi karşıya kalacaginimi saniyorsun? Ezilip gidecek yada direk stoper alacak topu. Bunu düsünmüstür bu kadar basit

LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Falcao'ya atmasına gerek yok, dönüp kaleye doğru ilerlemesi lazimken inadına geriye pas verdi Feghouli burda. Hepimiz izledik pozisyonu.

Geri
Üst Alt