GSCimbom
#89 Sofiane Feghouli
Ata B. Oğuz

#89 Sofiane Feghouli Sayfa 42

Ata B. Oğuz ·

Cevap
3,1K
Okunma
141,5K
Sayfa
42/155
bu milli takıma gittiyse 5 liraya adam vuran adamların olduğutopraklarda rakip futbolcuya 500 bin euro falan verelim 1 senelik sakatlasın. Bonservisi veririz sonra gider miss

21 aralik 2020 den sonra o hâline donebilir ama duzelince alinti yapmayı unutma.ben unuturum bu yorumu

IMG_5555.webp

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

indir.webp

Daha burda mı bu?
Oğlum çok fena kafayı taktım sana. Geçen maç yaptığın hareketler kafamdaki soru işaretlerini bitirdi. Kesin kanıya vardım ki; ne desem GG.

Peki niye oynuyor halen bu adam kes takımdan olsun bitsin

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 yil sozlesme imzalarsin anlarim 4 yil imzalarsin onu da anlarim da yillik 3.8 milyondan 5 yil hangi kafayla imzaliyorsunuz. Genc oyuncu da degil Daha bunun bonuslari var. Ulan Dursun Allah seni bildigi gibi yapsin.

IMG_20201009_175651.webp

Hocamın hain prensleri. Bizim gördüğümüzü görmüyor mu da bu adam ısrarla bunları oynatıyor? Aha ortaya çıktı 2 dingilin yaptıkları. Hiç kendi futbolcumuz diye bana çıkışmayın, ceza vermeyin. Galatasaray'ı satanı biz de satarız.

Ekli dosyayı görüntüle 98042
Hocamın hain prensleri. Bizim gördüğümüzü görmüyor mu da bu adam ısrarla bunları oynatıyor? Aha ortaya çıktı 2 dingilin yaptıkları. Hiç kendi futbolcumuz diye bana çıkışmayın, ceza vermeyin. Galatasaray'ı satanı biz de satarız.
Ya su pozisyonu paylasip durmayin o topu atsa falcao o topa yetisebilip kaleciyle karsi karşıya kalacaginimi saniyorsun? Ezilip gidecek yada direk stoper alacak topu. Bunu düsünmüstür bu kadar basit

LM-G810 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya su pozisyonu paylasip durmayin o topu atsa falcao o topa yetisebilip kaleciyle karsi karşıya kalacaginimi saniyorsun? Ezilip gidecek yada direk stoper alacak topu. Bunu düsünmüstür bu kadar basit

Falcao'ya atmasına gerek yok, dönüp kaleye doğru ilerlemesi lazimken inadına geriye pas verdi Feghouli burda. Hepimiz izledik pozisyonu.

atması lazım la orda fbli indirir mindirir kırmızı olur nasıl h.ali çatneyi indirdi aynı hesab, çatnenin de atacağı yokdu

Geri
Üst Alt