#89 Sofiane Feghouli

1608295957334.png

Macin irzina gecmesine ragmen kimse başlığa uğramamış.

takımı ileri çıkaran tek oyuncuydu. net pozisyon vardı bir tane alıştık artık oralarda sıçıp sıvamasına
önünde yetenek yoksunları yanında yetenek yoksunları varken iyidi bile

Bugun vasat bile oynamadi. Dogru tercihi yok gibi birseydi. Ne yazikki istikrar topcularimiz var

Yılların tecrübeli yıldızı A. Yavuzu varken böyle pırıl pırıl gençleri mi hedefe koyalım kingdaş?
Forumumuzdaki üstadların gücü genç kardeşimize yetiyor herhal. Bir pas hatası yapti hadi öldürelim. Mac boyunca futbolu katledenlere laf yok.

Yine Belhanda & Feghouli paslaşmalarını izlemek zorunda kaldık ABV böyle işin mahalle yanıyor bunlar hala saha içinde birbirini arayıp pas atma derdinde

Bu akşam Maçın ebesine atlayanlardan birisi de bu keltoştu. Ben de senin ebene atlayım Feghouli!

Yine yeni yeniden öyle kritik bir anda öyle saçma bir gol kaçırdı ki yazıklar olsun ya valla bıktım artık bu herifi kadroda görünce izlemek istemiyorum maçı. 1-0 ın hemen ardından çok net pozisyonda gitti yukarıdan dışarı attı bakın önemli arkadaşlar o dakikada golü yedikten hemen sonra cevap vermiş olsaydık bu maç buralara gelmezdi.

Senin de şampiyonluk modunu açmanı beklemekten götüm çatladı , defol git.

Geri
Üst Alt