#89 Sofiane Feghouli

Baya araya girip top kazandı sayamadım ama bozduğu pozisyon rahat 5-6 vardır. İlk golde de ayak koyan kendisiydi.

Arda ve Belhanda'yla daha iyi. Regista oyununu çözdüler artık, Kılınçlı filan dönüşümlü oynayınca faydalı oluyor.

Bizi üst sıralarda tutarsa bu adam tutar. Kesilecekse Arda ve Babel'den almak lazım aynı katkıyı.

Gerçi Belhanda çok kötüyken sağ içi ona bırakmasına da gerek yok.

Belhandayla ayni anda sahada olunca ask fln yasiyorlar sanirim maca cikmadan ve maç sonu bilmiyorum.

14.hafta ilk golünü attigina göre herhalde sezonu 3 veya 4 golle bitirir

Canı istediğinde ligin en yetenekli oyuncusu. Bu aralar baya istiyor ve gayet iyi oynuyor. Şampiyonluk modunu şimdilik açmasına gerek yok ama formunu sıkışık fikstürde korumaya devam etsin.

Pres yaparken en etkili oyuncumuz, pozisyonda nerede duracagini bilen bir feg olmazsa ondeki baskimiz zaafiyet olarak geri donuyor.

Boş kafa. 10 maçta bir gol atar geri kalan maçların hepsinde yatar. Ne hırs, ne pres, jogging e devam paşam 4 milyon öro verdiğin adam saha içinde yırtınmasi lazım ekstra bişeyler yapması lazım muslera gibi. Duracağı yeri bilen 4 milyon oro luk boş kafa.

El mahkum mallik yapsada takimin en kalitelerinden yarattigi 2-3 iyi sey fark yaratiyor. Ama evet 2 sene oncesi Feghouli degil.

Dun o kosuyu yapmak kolay da degil - dun Diagne'ye bakiyorum adi ustunde forvet ama hayatda o kosuyu yapamazdi ya ofsaytda bekler ofsayt olurdu ya da o topu tutamazdi.

Biri 21.haftada ilk isabetli sutunu atar digeri 14.haftada ilk golünü atar. Bunlarla sampiyon olmaya calisiyoruz iste.

Sene sonu hem bununla yollar ayrilmali hem de Belhanda ile aman ha kontrat yenilenmemeli.

1608919078737.png

Geri
Üst Alt