#89 Sofiane Feghouli

Pas olarak isabetli bir pası oldumu cidden gören varmı? Maçta en göze batan hareketi şutu oldu oda gol olsaydı kesinlikle kral ilan edilecekti. Bir an önce yallah Arabistan'a demek lazım

Çok kötüydü rahat 5 dakika caldi mactan donup surekli al ver yapmasiyla

Ortada 3lu devam etseydik bu adam bal gibi rahat rahat topunu oynardi. Gedson yerine halil girince orta saha bitti zaten bisey beklemedim ondan sonra

Fegulü hayatında regista oynamış mıdır merak ediyorum :asd:

zaten ağırdı daha da kötüye girmiş
yine de ihtiyacımız olacak
orta sahada oynamamalı. savunmayı göremediği için sıkıntı yaşıyor. bugün merkezde sırtı dönük top alınca afalladı. hücumda pas atar demek kolay ama o işler öyle olmuyor.
oynayacaksa sağ kanatta oynar. hatta bence hala 1 numaralı sağ kanat oyuncumuz.

bir kupa maçında frikikte direğe vurduğunu anımsıyorum ama niye bu vurdu anlamadım. falko daha iyi vururdu. oyunda da mahmut gibiydi zaten.

Bitmiş gerçekten, çok üzücü. Frikiğine ağır küfür ettim, saçma salak bir vuruş yaptı. Falcao vursaydı keşke.

Uzun zamandir bu kadar kotu bir Feghouli izlemedim o neydi oyle.

Göt arşa değer hale gelmiş yine de son dk tüm topları almaya çalıştı herkes toptan kaçarken.

Şutu az daha köşeye gitse goldü.

sumocu haliyle 20 dakika girdiği aksiyon ligimizin ortalama kalitesi hakkında güzel bir referans.

Vuruşu az daha köşeye gitseydi iyidi
Ali şaşal 'ın da bugün panterliği tuttu bize

Ayıp be kardeşim insanın mesleğine azıcık saygısı olur gören de 1 yıldır oynamıyor zannedecek..

24 Ocak malatya maçında adale sakatlığı yaşayıp 1 buçuk ay sonra sahalara dönüyorsun her tarafı salmışsın..

Pandemi de 6 aydır evde ben salmadım senin kadar..

Geri
Üst Alt