#89 Sofiane Feghouli

ankaragücü dep'inde daha hareketliydi yaw. zeminden yüzünden mi leş gözüktü anlam veremedim
top sürerken epey zorlandı cunku

Zemin güzel olsa şovunu yapacaktı kral. Neyse sağlık olsun. Olmadı..

4C600A9D-7E65-44A4-80BE-2C29300DA5C2.jpeg

ankaragücü dep'inde daha hareketliydi yaw. zeminden yüzünden mi leş gözüktü anlam veremedim
top sürerken epey zorlandı cunku

orta sahada sırtı dönük top alması da bir etken. alışık değil onu yapmaya. baskıyı da yiyince afalladı biraz.

zemin de kötü etkiledi tabi

fiziksel olarak iyi değil ama zaten bu yönden hiç iyi olmadı gs kariyerinde.

Son dakikalarda ayağına gelen her topu çok güzel bir şekilde ezerek maçın berabere bitmesini sağladı.

Cok kilo almis yav senin isin fizik gerektiriyor neden kendine bakmiyorsun ben bile spor yapmaya calisiyorum cok hantalsin
Cik cik bundan da umdugumu bulamadim maasin da cok hoscakal olacaklar sensiz olsun artik

2 sezondur sampiyonlugun kacmasina sebep olan bu ugursuz herif. Gecen sene TT Arena'da oynanan ve 0-0 biten BJK macinda o golü kacirdiktan sonra bir daha yüzümüz tam anlamiyla gülmedi. Belhanda bile düzenli olarak futbol oynayabiliyor. Bu arkadas 3 mac iyi oynadiktan sonra "beyinli" oyuncu diye övülüyor. Hop 3 ay yok.

Cok kotuydu ama son dakikalarda yaptigi 2 hareket gol ile sonuclansa kral ilan edilirdi olmayinca olmuyor Aga bak kendine biraz yaw senin gibi birine ihtiyacimiz var 10 numarada

şu adamin koşu yoluna top atmayin kosamiyor artik.kosma becerisini kaybetmiş

2 sezondur sampiyonlugun kacmasina sebep olan bu ugursuz herif. Gecen sene TT Arena'da oynanan ve 0-0 biten BJK macinda o golü kacirdiktan sonra bir daha yüzümüz tam anlamiyla gülmedi. Belhanda bile düzenli olarak futbol oynayabiliyor. Bu arkadas 3 mac iyi oynadiktan sonra "beyinli" oyuncu diye övülüyor. Hop 3 ay yok.
Bkj maci degilde sivas maciydi yine bizi bitiren. Bi mok oynamayan sivasa karsi yine berabere kaldik. Feg ordada ilk yari inanilmaz sekilde golü kacirdi. Ilk yariydi. Atsa galip gelecegin ondan sonra yüzümüz bidaha gülmedi iste.

Bu adam bir de sağ içte on bir başlasın siz asıl o zaman görün. Yerine oynayan Gedson ve Arda iyi kötü geriye koşup savunmaya yardım eder, bu g.tünü kaldırıpta geri depar atmaya bile tenezzül etmez. İlk on bir başladığı ilk maç orta sahamız elek olur.

Faslı kankasını bu sene şutluyoruz.Seneyede bu heriften kurtuluruz inşallah.

Feghouli dün oynadığı futbol ile mübarek 3 aylar futbolcusu olmaktan şampiyonluğun kaderini belirleyecek olmaktan çooook uzakta olduğunu forumda çoğu kişinin hatırladığı Feghouli'nin artık olmadığını gösterdi sanırım

Hani ben Onyekuru veya Feghouli'ye düşman değilim forumda kendimce kötü olduklarını bu ikilinin "kanat" oyuncusu olarak bizim aradığımız oyuncular olmadığını söylediğim zaman Onyekuru düşmanı veya Feghouli düşmanı gibi karşılandım

Bence Onyekuru ak-kara ne olduğunu belli etti yavaş yavaş neleri yapamadığını neden Onyekuru'nun büyük liglerde tutunamadığını hatırlıyoruz forum ahalisi olarak sırada Feghouli var önümüzdeki haftalarda Feghouli de bence bol bol sövdürecek kendisine

Mesele sakatlıktan dönmüş olmak da değil mesela Luyindama sakatlıktan döndüğü zaman oyun ritmini kaybettiği belliydi oynadıkça olur demiştik ama Feghouli de durum farklı artık Feghouli o ligin en iyi oyuncusu diyebileceğimiz çaptan düştü kanat veya sağ iç oynaması fark etmez bundan sonra Kayseri&Rize gibi düşük kalibre maçlarda şov yapar forumdakiler yine kendisine hayranlıklarını dile getirir ama durum budur

İlk 11 için konuşayım Saracchi ve Gedson döndüğü zaman sol bek ve sağ iç orta saha transferleri ne kadar gerekliyse Onyekuru ve Feghouli ikilisini değiştirmemiz de o kadar gerekli. Tabii bir de Babel&Belhanda&Falcao ve Diagne gibi adamlardan kurtulmanın vakti geldi de geçiyor bile

Şişko bitik feghouli bile maça girince fark yarattı bu herifin acilen fiziksel olarak toparlanması lazım çok lazım olacak..

Geri
Üst Alt