- 26 Kasım 2012
- 179.393
- 241.703
- 5.688
Hagi idi. Feguli'nin foto yeniden karşıma çıkınca sol dizindeki dizlikten anımsadım. Fotoğraf Suat'ın jübilesinden.
Ekli dosyayı görüntüle 119178
zuperb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hagi idi. Feguli'nin foto yeniden karşıma çıkınca sol dizindeki dizlikten anımsadım. Fotoğraf Suat'ın jübilesinden.
Ekli dosyayı görüntüle 119178
kimse de cikip sormuyor bu adam niye bitik diye
full mac cikarmis rakiplere karsi anca varlik gösterebiliyor
fiziken tamamen bitmis, iflas etmis
tudor döneminde köpek gibi kosan adamin simdi göbisi sallaniyor kosarken
ftyi bu yüzden herkes seviyor bence
full rahat, hic zorlamadan oyunculari calistiriyor, üstüne milyonlari cukkaliyorlar
su ortami sevmeyecek bir tane oyuncu bulamazsiniz dünyada
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Tudor döneminde 10 lig macinda oynamisTudor döneminde çoğu maçta oynamadı, ilk başta sakat gelmişti zaten. Genel olarak doğru şeyler yazdığın postta bile araya illa bir kolpa sıkıştırıyorsun.
Tudor döneminde 10 lig macinda oynamis
O sezon ligin sonuna kadar cok diri bir takim vardi ve haliyle sampiyon oldu
Sonra o diri takim ve feguli gitti, onun yerine kirilgan bir gs izledik
Fegulinin kendini toparlamasi devre arasini buldu ve sonra da o gazla sampiyon yapti bizi
Ftnin ikinci senesinde onyekuru disinda gercekten isik veren baska bir oyuncu var miydi hatirlamiyorum
Daha birkac ay önce ligin icinden gecen garry rodrigez bile dökülmeye basladi ve devre arasi da satildi
Ft döneminde 23 mac kaciran fernandonun sevillada sadece 3 mac kacirdigini biliyor muydun?
Ftnin elinde kim olursa olsun ciddi bir düsüs yasiyor malesef
sakatliktan yeni cikmasina ragmen o dönem gayet fit bir hali vardiTakım Tudor döneminde diriydi FT gelince düştü dersen bir nebze OK derim. Ancak, Feghouli Tudor döneminde köpek gibi falan koşmuyordu. Bu konuda net yanlış konuşuyorsun. Yarısında cezalı, sakattı veya ilk 11'de değildi. Garry'i ise Tudor oynatmıyordu FT verim aldı. Fernando konusunda haklısın ama ben Feguli konusunda itiraz etmiştim. Bu ikisi konumuz değil.
sakatliktan yeni cikmasina ragmen o dönem gayet fit bir hali vardi
su andaki feguli ile karsilastirdiginda ciddi bir fark cikiyor ortaya
genel olarak zaten ciddi bir fark var o takimla bu takim arasinda
su anda mental ve fiziken bitmis bir takimimiz var
hani olay taktikten falan cikti
x yerine y oynasa bile pek fark etmiyor, yine birisi bir mallik yapiyor ve takim kaybediyor
tüm takim cökmüs ve sahada yürüyemiyor
bunun da tek sorumlusu ftdir
eger ft devam ederse, gelecek sezon daha diri ve daha fit bir gs izleme ihtimaliz ne kadardir sence?Genel olarak katılıyorum ama Feguli konusunda hala yanlış şekilde ısrar etmektesin.
Daha kötü oynarız seneyeeger ft devam ederse, gelecek sezon daha diri ve daha fit bir gs izleme ihtimaliz ne kadardir sence?