#89 Sofiane Feghouli

Hadi bunun götü büyük diğerlerinin nesi var hepsine bahane buluyoruz nzonzi gitti gittiği takımda oynuyor cagne oynuyor Fernando gomis maicon giden kendini kurtardı kalanlar da kötü oldu emre akbaba emre Kılınç falcao luyindama Mustafa her gelen geri gidiyor .

Hadi bunun götü büyük diğerlerinin nesi var hepsine bahane buluyoruz nzonzi gitti gittiği takımda oynuyor cagne oynuyor Fernando gomis maicon giden kendini kurtardı kalanlar da kötü oldu emre akbaba emre Kılınç falcao luyindama Mustafa her gelen geri gidiyor .
Ligin en kötü antrenman yaptiran teknik ekibine sahibiz.

2021-2022 sezonu için 3.850.000 EUR net sabit transfer ücreti

her bir sezon için;
Futbolcunun forma giyeceği onuncu resmi müsabakaya istinaden 75.000 Euro net,

Futbolcunun forma giyeceği yirminci resmi müsabakaya istinaden 75.000 Euro net ödeme yapılacaktır.

Ayrıca, futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödenecektir.

Bu saglam sozlesmeyi birakip sezon sonu niye gitsin

2021-2022 sezonu için 3.850.000 EUR net sabit transfer ücreti

her bir sezon için;
Futbolcunun forma giyeceği onuncu resmi müsabakaya istinaden 75.000 Euro net,

Futbolcunun forma giyeceği yirminci resmi müsabakaya istinaden 75.000 Euro net ödeme yapılacaktır.

Ayrıca, futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig ve UEFA müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 EUR prim ödenecektir.

Bu saglam sozlesmeyi birakip sezon sonu niye gitsin
Vallaha tas gibi sozlesme. 4 milyon kilciksiz. Tsl dede puan basi felan aliyordur herhalde + primler. Kira mira derdi yok hepsi kulupten + ucak biletleri...

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu arkadaş iyi oyuncu ama canı isteyince oynuyor, istemeyince de takımı eksik bırakıyor.

Girdiği andan itibaren takımı eksik oynatti.
Bir gezzalin katkılarına bakıyorum bir bu bir yerleri büyümüş abimize, yazık gerçekten.Aldığı paraya değinmiyorum bile

ihtarnameci koca götlü. dava edin bu herifi.

10 maçta bir çıkıp 2 asist yapiyor, millet waaaaaoooowww diyor klas adam, Arda bile demiş diyor, ben dahil takımın en iyi oyuncusu Feghouli diye. Takımın en iyi oyuncusu bu ise vahhh sizin halinize..

Ulan Dursun 4 yıllık sözleşme vereydin ya şu şartlarda 5 yılda ne oluyor?

Geri
Üst Alt