#89 Sofiane Feghouli

gedson-kılınç-taylanlı orta saha hamallığını yapabiliyor. ilk yarı halil'e attığı arapası ligde atabilecek 3-4 tane topçu vardır. şampiyon olacaksak feghouli'yle olacağız, başka çare yok.

gotunu kaldirmiyor ama beyin var adamda...takimin en iyisi ban gore

Senede neredeyse 4 m euro alıyorsun insafsız oynayacak şu maçta oyna

Senin çilene ben yav Şener ne pas atmayı ne araya kaçmayı biliyor çıldırıyor kel garibim

Pas vermeyi bilen tek adam bence 4 yıl daha sözlesmesi uzatılmali her yıl icin 6 milyon avro almalı

Defolup git tez zamanda hiç bi sezonu adam akıllı oynamadin. O koca kicini da al defol git. Hayvan yüküyle para alıyor bi de.

maçlara 11 başlamamalı, hamle oyuncusu olarak kullanılmalı. vücudu gitmiyor artık, bu sene böyle acı ama kabul etmek gerek. ilk yarı trabzon da diriyken 10 kişi oynattı resmen takımı.

Ilk iki yil eyvallah sampiyonluklarda katkisi yadsinamaz, ama gecen yil bu yil hicbir katkisi yok. Isin daha da kotusu 1 yil daha kapi gibi sozlesmesi var bu adamin. Bu sozlesmeyle biyere gidecegini de zannetmiyorum. Kulubun tapusunu versek 2-3 milyar borc var ben kaciyorum derdi belki. Elhamdulillah diyip seneye de o parayi catir catir alacak

Pff ok gitsin de bu herif de yokken mal gibi bir hale bürünüyoruz.

Kreatif oyuncu yok takımda.

Koy sağ içe oynasın işte top dağıtsın. Kanat oynatmak nedir.

Gedson yerine sağ iç oynaması mantıklı görünüyor sağda Kerem solda Onye iyi olurdu ama Onye'de sakat orada yine Babel'e kalacağız gibi.

Senin aldığın para helal midir şimdi?Sakatlığına falan bir şey demiyorum ama bu sürede ciddi kilo alıp iki dk koşunca tükendiğinde, milyon eurolar aldığım takıma ve işime saygım yok mesajı alıyorum senden.Bir futbolcunun yeteneği kısıtlı olabilir ama elinden geleni yapar, iş ahlakına sahiptir ve ben sahada zaman zaman yetersiz kalsa da helal olsun derim.Ama sen hem yeteneğine hem takıma ihanet eden bir ahlaksızsın.Sampiyonluğun gitmesiyle çok saydırıyor olabilirim ama insanlar dunyada asgari ücret için dahi kendini nasıl paraliyor ya çok zoruma gidiyor böyle gamsız oyuncuları izlemek.İki saat kafa dağıtacağımız bir maç kaldı sadece, onda da Feghouli'ye Babel'e tahammül etmek zorunda değiliz

Geri
Üst Alt