#89 Sofiane Feghouli

son 3 sezonda 2 kere şampiyon olmuşuz lafalra bak neyle yetinceksiniz kardeşm igrençmiş sanki zorla aldırdı kendini laflara bak dön bak takımda feguli kadar kariyerli kaç topçu var
Bir igrenc heriften kurtulduk (Belhanda) simdi bir kac tane daha kaldi.
En basta Feghouli geliyor.
Geldiginden beri 10 mac iyi oynamis olabilir.
Kaptirdigi toplarla geriye donmeyerek, dostu Belhanda ile yedirdigi gollerin haddi hesabi yok.
Aldigi para vergisiyle beraber sanirim 20-25 milyon Euro. Yanlissa duzeltin.

Boyle berbat secimler yuzunden hic bir zaman adam olamayacagiz.

Gerci son surecteki transferlerimizi ve verilen ucretleri begendim. Ama ati alan Uskudari gecti.

Mustafa Cengiz maalesef cok gec kaldi. Gedson, Mostafa gibi adamlar cok iyi transferler, ucretleri makul. Ama daha once yapilan transferler VE sansimiz varken gondermediklerimiz ile Galatasaray 50-100 milyon Euro arasi zarar etmistir.

Bu rakam icin yok daha neler diyecekler icin, sadece Belhanda, Feghouli ve Babel'e vergiler dahil verilen paralari ve bunlardan aldimiz sifir verimi hesaba katin. Sonra bunlarin yerine sadece ortalama ustu oyuncularimiz olsaydi gecen yil "rakipsizken" sampiyon olacagimizi ve Sampiyonlar Ligi'nden 35 milyon Euro alacagimizi hesaba katin. Bunlar "opportunity cost"'tur ve hesaba katilmalidir.

bunu konusturup ipini cekecekik öbürü zaten yazın gidecekti

Adam hayatinin sozlesmesini yapmis yaw resmen.

4 milyon köpeğin olsun aslanım benim nede olsa kariyerli adamsın bizi 2 sene önce şampiyonda yaptın hatta gel bi 4 milyonluk sözleşme daha imzalayalım seninle

Toy gençler oynicana senin gibi yıldızlar oynasın ben razıyım!

4 milyon köpeğin olsun aslanım benim nede olsa kariyerli adamsın bizi 2 sene önce şampiyonda yaptın hatta gel bi 4 milyonluk sözleşme daha imzalayalım seninle

Toy gençler oynicana senin gibi yıldızlar oynasın ben razıyım!
taglede dolaylı yönden düşük iqlü laflar attıgını kaçırmayayım.

1. sözleşme teklif eden ve gene hak ediyo diyen kim var
2. gençler oynamasın diyen kim var eger emre akbaba gölünde gençsen size mutllklar. ogulcan ise gene size mutluluklar kısır bi ilişki olur.

Bu adam neden form tutamıyor ? Milli takımında oynuyor bizde neden oynamıyor bu adam .

taglede dolaylı yönden düşük iqlü laflar attıgını kaçırmayayım.

1. sözleşme teklif eden ve gene hak ediyo diyen kim var
2. gençler oynamasın diyen kim var eger emre akbaba gölünde gençsen size mutllklar. ogulcan ise gene size mutluluklar kısır bi ilişki olur.
Mazide bize şampiyonluklar kazandırmış gibi konuşmuşsun daha ne istiyosunuz diyerekten

ikinci senesinde anca top oynamış geri kalanında yokları oynamış bi adamdan bahsediyoruz kalitesini falan tartışmıyoruz zaten yaptıkları önemli
Maaşının üstüne yatacak olan bu adamı savunmaya devam et o paralar çarçur olduğunda yine oğulcana akbaba’a söversin nede olsa

Mazide bize şampiyonluklar kazandırmış gibi konuşmuşsun daha ne istiyosunuz diyerekten

ikinci senesinde anca top oynamış geri kalanında yokları oynamış bi adamdan bahsediyoruz kalitesini falan tartışmıyoruz zaten yaptıkları önemli
Maaşının üstüne yatacak olan bu adamı savunmaya devam et o paralar çarçur olduğunda yine oğulcana akbaba’a söversin nede olsa
akbabaya söverim neden sövmiyim o da çıtır çerez parasına oynamıyo sonçta senin çatı altında bakarsak. ama ona sövmek yerine ona maruz bırakan terim'e sövmeye yöneliyorum renktaş.
ayrıca bakış açısı ve perspektif bu kadar love hate love ilişkisinde olmak zorunda degil. şampiyon yapınca dünyanın en iyisi form kaybedince ırkçılıga kadar giden hakaretler. fazla yanlış. bu adam dengsiz performansı oldugğunu kabul ediyoruz zaten. ama bu iniş çıkışların ne kadar kendisi ne kadar terimle ne kadarı idmanla alakalı bilmiyoruz.
ayrıca verilen maaşların şişkin olduğu ve dursunun kazığı oldugunu da biliyoruz. kur yükseldikçe yükün daha fazla olduğundan ama bunun da sorumlusu feguli degil.
hani oluşan nefrete yönelik karşı duruş sergiliyince ne bu adamı gençlerin yerine oynatın oluyo ne biat edin yeni sözleşme verin oluyo ne de benzeri.
oqay

Bu adamlarin kulupten dehlenmesi gerekte mesele isimler değil bugun belhanda feghouli gider yarin ahmet mehmet gelir
Yine kapi gibi sozlesme ile milyonlar goturecek birileri bulunur
Zihniyet değismedikçe başari zor
Galatasaray gibi markanin yerel düşünmeyi birakip avrupada ses getirecek yapiya donmesi gerek

Maalesef bende soso için olumluydum hatta sakatlık dönüşü çok katkı yapacağını düşünenlerdendim , fakat bitikleri oynuyor ve aldığı maaş akıma geldikçe daha çok sinir oluyorum ne yapıp edip babel ile dehlenmesi gerekiyor.

Defol git keltos 2 senedir bi tarafını yayıp yatıyorsun en çok kazananlardan birisin bi de bu sülüklere bizim kulüp kadar taviz veren başka bi kulüp yoktur eminim.

Defol git keltos 2 senedir bi tarafını yayıp yatıyorsun en çok kazananlardan birisin bi de bu sülüklere bizim kulüp kadar taviz veren başka bi kulüp yoktur eminim.
ne tavizi ya ne diosun napabilir külüp sözleşme fesh edince tamam gidiyorm diyip her şey bitiyo mu ya da sözleşmesini abdurrahim yiyip yutsa yok mu olcak ne tavizi

Sene sonunda Falcao ve babel ile sözleşmesi devam eden diğer oyuncumuz. Bu 3lu ile en az zarar edecek şekilde yolları ayırmak lazım. Bu adamlar sneijder değil maalesef, paralarını almadan gitmezler. Orta yolu bulmak lazım.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yazıkki Mr.Popo 1 yıl daha kulübün 4 milyon eurosunu sömürecek. 4 yıllık galatasaray kariyerinde adam akıllı oynadığı maksimum 15 maç vardır.

Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim adıma takımın net en yeteneklisi sakatlık donusu büyük fayda sağlar derken kicin kaldiramiyor maalesef..Bu yaz donk-babel-falcao-fegh 4 lusunden bir şekilde kurtulmamız lazım ..

Feghouli şampiyon yaptı diyenlere şunu sorarım. Feghouli aldığı parayı hak edecek kadar ve kariyerinin yeteneklerinin hakkını vererek oynasaydi. Eziyet gibi son başakşehir maçına kalmadan sampiyon yapardı seni. İşini yapması gereken işini geç yapmaya başlayınca senin takimininda işi gecikiyor. Sonra ihtimalleri düşünüyosun. Bu sene mesela adam gibi oynasa bunca puan kaybına hataya herşeye rağmen 3 maçta gol atsa o kaçırdığı pozisyonlar kariyerine yakışmayan hani atsa onları yada kosmadigi o sol kanadi adam gibi kullansa vs. şuan liderdik. Yani katılırım parasını alıyor biz sözleşme yapmışız zorla gelmemişte. Kardeşim 4 senede oynadigin toplam maç aldığın paraya oranla bu mu olmalıydı diye sorarım bende.

Feghouli şampiyon yaptı diyenlere şunu sorarım. Feghouli aldığı parayı hak edecek kadar ve kariyerinin yeteneklerinin hakkını vererek oynasaydi. Eziyet gibi son başakşehir maçına kalmadan sampiyon yapardı seni. İşini yapması gereken işini geç yapmaya başlayınca senin takimininda işi gecikiyor. Sonra ihtimalleri düşünüyosun. Bu sene mesela adam gibi oynasa bunca puan kaybına rağmen 3 maçta gol atsa o kaçırdığı kariyerine yakışmayan golleri atsa şuan liderdik. Yani katılırım parasını alıyor biz sözleşme yapmışız zorla gelmemişte. Kardeşim 4 senede oynadigin toplam maç aldığın paraya oranla bu mu olmalıydı diye sorarım bende.
Bahsettiğin sezonun ilk yarısında hoca oynatmadı bilerek. Çünkü teklif gelmesine rağmen gitmek istememişti takımdan.

İkinci devrede de gayet iyidi ha o olmasaydı da şampiyon falan olamazdın o sezon.

Aldığı parayı hak etme konusu ise kusura bakmayın ama saçmalık. Futbolcu, parasına bakıp ben bunu haketmeliyim demez, sen o sözleşmeyi verirken düşüneceksin, Feg gelirken burada bayram edenler biz o dönem bu maaş ne dediğimizde laga luga yapıyordu. Şimdi ise gelmiş aldığı parayı haketmekten bahsediyor aynı kişiler.

Kısacası almayacaksın. Feghouli önemli yetenekti ama Sneijder değildi, Sneijderi gönderip daba yüksek maaşı ona verirsen bugün ağlamaya hakkın yok.

Bahsettiğin sezonun ilk yarısında hoca oynatmadı bilerek. Çünkü teklif gelmesine rağmen gitmek istememişti takımdan.

İkinci devrede de gayet iyidi ha o olmasaydı da şampiyon falan olamazdın o sezon.

Aldığı parayı hak etme konusu ise kusura bakmayın ama saçmalık. Futbolcu, parasına bakıp ben bunu haketmeliyim demez, sen o sözleşmeyi verirken düşüneceksin, Feg gelirken burada bayram edenler biz o dönem bu maaş ne dediğimizde laga luga yapıyordu. Şimdi ise gelmiş aldığı parayı haketmekten bahsediyor aynı kişiler.

Kısacası almayacaksın. Feghouli önemli yetenekti ama Sneijder değildi, Sneijderi gönderip daba yüksek maaşı ona verirsen bugün ağlamaya hakkın yok.
Yanlız benim hatırladığım feghouli sezonun ilk yarısı fazla kilolarından dolayı oynatılmadi ki hoca onu göndermek istiyodu sonradan toparladı.
Aldığı parayı hak etme konusunda bende sunu anlamıyorum iyi para kazanıyorsun profesyonelsin. 4 senede bu kadar amatörce insan kendini bitirir mi yahu. Ha su konuda katılırım evet bu parayı Hagi gibi snijder gibi özel ve karakterli futbolcular harici kimseye vermemek lazim. Bu adamda dursunun kaziklarindan

Yanlız benim hatırladığım feghouli sezonun ilk yarısı fazla kilolarından dolayı oynatılmadi ki hoca onu göndermek istiyodu sonradan toparladı.
Aldığı parayı hak etme konusunda bende sunu anlamıyorum iyi para kazanıyorsun profesyonelsin. 4 senede bu kadar amatörce insan kendini bitirir mi yahu. Ha su konuda katılırım evet bu parayı Hagi gibi snijder gibi özel ve karakterli futbolcular harici kimseye vermemek lazim. Bu adamda dursunun kaziklarindan
Hayır gayet fitti. Zaten kimse kalmayınca oynadığı Kayseri maçında ya da Porto maçında iyi oynamasa Terim inadına devam ederdi. Terim kasten kesti ve sonra ona muhtaç kaldı özellikle de Garry de gidince.

O konuda da fikrim şu. 2 sene üst üste şampiyonsun, sonrasında üste çıkmak istiyor oyuncular yani Avrupa'da iş yapmak. O olmyınca da salıyorlar ki bence geçen sezon korona öncesi iyidi ama çok gol kaçırıyordu.

Bu sezon da 2.5 ay uyluk kemiğinden sakat kaldı, en az 5 kişiyle daha aynı sakatlığı yaşadı. Malatya maçı öncesine kadar da dönüşü iyidi açıkçası ama oradan iyi dönemedi.

Bu tip maaşlar kimseye verilmemeli, ismi ne olursa olsun.

Belhanda
Babel
Falcao
Feghouli
Diagne
Linnes
Akbaba

Bunların hiç biri aldığı paranın hakkını vermediler; bunun sebebi lig değil Avrupa'da başarılı olamamak.

Bugün Ghezzal övülüyor da Ghezzal ekran başındayken Feg Afrika kupası kaldırıyordu 1.5 sene önce. Niye bu noktaya gelindiğini de düşünmek lazım.

Hayır gayet fitti. Zaten kimse kalmayınca oynadığı Kayseri maçında ya da Porto maçında iyi oynamasa Terim inadına devam ederdi. Terim kasten kesti ve sonra ona muhtaç kaldı özellikle de Garry de gidince.

O konuda da fikrim şu. 2 sene üst üste şampiyonsun, sonrasında üste çıkmak istiyor oyuncular yani Avrupa'da iş yapmak. O olmyınca da salıyorlar ki bence geçen sezon korona öncesi iyidi ama çok gol kaçırıyordu.

Bu sezon da 2.5 ay uyluk kemiğinden sakat kaldı, en az 5 kişiyle daha aynı sakatlığı yaşadı. Malatya maçı öncesine kadar da dönüşü iyidi açıkçası ama oradan iyi dönemedi.

Bu tip maaşlar kimseye verilmemeli, ismi ne olursa olsun.

Belhanda
Babel
Falcao
Feghouli
Diagne
Linnes
Akbaba

Bunların hiç biri aldığı paranın hakkını vermediler; bunun sebebi lig değil Avrupa'da başarılı olamamak.

Bugün Ghezzal övülüyor da Ghezzal ekran başındayken Feg Afrika kupası kaldırıyordu 1.5 sene önce. Niye bu noktaya gelindiğini de düşünmek lazım.
Kesinlikle katılıyorum sadece şunu ekleyebilirim.

Eğer sizden sokakları süpürmeniz istenirse Micheangelo’nun resim yaptığı, Beethoven’ın beste yaptığı veya Shakespeare’in şiir yazdığı gibi süpürün. O kadar güzel süpürün ki, gökteki ve yerdeki herkes durup, burada dünyanın en iyi çöpçüsü yaşıyormuş desin.”​

Martin Luther King​

Geri
Üst Alt