#89 Sofiane Feghouli

Babel palyaçosunu çıkarmayıp Göztepe maçında gencecik çocukların liderliğini yapan Feghouliyi aldı oyundan.

😂

Rakip takım taraftarları zevkten çıldırıyor artık başımızda ki adamı TV'de görünce.

Maaş konusunda haklı vermek zorunda değil parasından. Ama neredeyse tüm oyuncular maaş indirimine giderken kendisinin gitmemesi dislanmasina sebeb olmuş olabilir. Performansı da buna bağlı düşmüştür. Sezon sonu yollari ayırmak hayırlısı olacaktır.

GSC Mobile App

Adamsa sezon sonu gider ama hiç sanmıyorum. Herkes bir Sneijder değil istenmiyorsam giderim desin. Aldığı paraların zerresini haketmeyen spor ahlakından yoksun topçu müsvettesi.

bakbaba benim yerime oynasa ve ben bunu anadolunun çeşitli yerlerine gidip izlesem teknik direktörümü bıçaklardım

bu dombili son şampiyonluktan sonra fena yatışa geçti. bir adama 4.5 milyon verirsen tabiki yatışa geçer bir süre sonra. geçen yaz kurtulmalıydık

Allah aşkına şu takıma oyuncu alırken geçmişini ve aidiyetini sorgulayın, bunun gibi kamyonla para alıp yatış yapan topçulardan hakikaten tiksindim

Bir igrenc heriften kurtulduk (Belhanda) simdi bir kac tane daha kaldi.
En basta Feghouli geliyor.
Geldiginden beri 10 mac iyi oynamis olabilir.
Kaptirdigi toplarla geriye donmeyerek, dostu Belhanda ile yedirdigi gollerin haddi hesabi yok.
Aldigi para vergisiyle beraber sanirim 20-25 milyon Euro. Yanlissa duzeltin.

Boyle berbat secimler yuzunden hic bir zaman adam olamayacagiz.

Gerci son surecteki transferlerimizi ve verilen ucretleri begendim. Ama ati alan Uskudari gecti.

Mustafa Cengiz maalesef cok gec kaldi. Gedson, Mostafa gibi adamlar cok iyi transferler, ucretleri makul. Ama daha once yapilan transferler VE sansimiz varken gondermediklerimiz ile Galatasaray 50-100 milyon Euro arasi zarar etmistir.

Bu rakam icin yok daha neler diyecekler icin, sadece Belhanda, Feghouli ve Babel'e vergiler dahil verilen paralari ve bunlardan aldimiz sifir verimi hesaba katin. Sonra bunlarin yerine sadece ortalama ustu oyuncularimiz olsaydi gecen yil "rakipsizken" sampiyon olacagimizi ve Sampiyonlar Ligi'nden 35 milyon Euro alacagimizi hesaba katin. Bunlar "opportunity cost"'tur ve hesaba katilmalidir.

Geri
Üst Alt