#89 Sofiane Feghouli

beyin olarak çok iyi topçu ama bitik malesef

keşke feghdeki oyun zekası belhanda da olsa

3-4 maçta bir gol veya asist yapacakta bizde övecez.

top rakipteyken sanki kıçı daha çok büyüyor, ben izlerken öyle hissediyorum. rakibe basmamak için kolları belinde kıçını dışarı doğru çıkarıp etrafta boş boş koşuyor.

bizdeykende al ver yapıyor tabi koşma derdi olmadığı için kıçını tekrar eski pozisyonuna getiriyiro.

bir dahaki maç lütfen top rakipteyken feghoulinin vucut diline dikkat edin. halı sahada da çok vardır böyle tipler popoyu dışarı çıkarıp ancak bu kadar koşabiliyorum havası verir. utanç verici bir durum galatasaray futbolcusuna yakışmaya hareketler

10No ya cekersek orta saha ezilir herhalde. Kanat oynarken oyunu dar yapiyor ve cok iceriye kayiyor. Iyi bir kanat alip keske yedeke düsse. Belki Dünya Sampiyonasi oynama hedefi vardir kendisinin ve ondan gitmeye sicak bakar ocak ayinda.

Tam Arabistan ve Çin ligine uygun bir adam. Ama bizde 4.5 alıyor işte. O yüzden gitmez. Yarım sezonluk oynuyordu ama artık o da olmayacak. Arada bir coşar ama çoğu maç silik bir performans sergiler.

Bu yasta böyle bitik olmayi nasil becermis la
Top süremez halde
Ben bunun gibi her gün antrenman yesem ucardim herhalde
Bu abimiz kicini kaldiramiyor

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Olm sana taktım bu sene.
Kaleci Fatih bu kıl kurdundan daha yararlı.
Hoca çıkarırken surat değişik hallere bürünüyor bir de, sanki mükemmel oynuyormuş da haksızlık edilmiş gibi.
Esas kanserli hücre bu takımdaki.

Feghouli Başakşehir maçı performansı;
⚽Toplam Gol: 0
⚽Toplam Pas: 20
⚽Toplam Şut: 1/1
⚽Topla Buluşma: 30
⚽Pas İsabeti: %65
⚽Top Kapma: 0

satılması gerekiyor aslında ama maaşını ödeyecek bir takım yok bu gezegende bizden hariç. adama elit oyuncu tarifesi uygularsan maaş konusunda elden çıkartamazsın kolay kolay işte.

birde Arda var takımda ki o bile canını dişine alıp mücadele edip rakip kovalamaya çalışıyor.

fegholi.... ordu antrenmanı yedireceksin yoksa o götü ile nereye takım pressine veyahut oyun temposuna ayak uydura bilsin... tekniği ve oyun zekası ile idare etmeye çalışıyor 2 sezondur

Fb macini bize aldir gelecek hafta senin icin cumaya gidecegim

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Kanatta hic cekilmiyor. G*tunu kaldiramayan bir oyuncuyu kanatlarda izlemek yoruyor insani.

Babeli al ve beraber arabistana gidin. Belhanda sezon sonuna kadar kalsin ama bu gitsin.

Linnes'le birlikte kusursuz 1-2 oynayıp sıfırda çevirdikleri bütün topları piç ettiler. Ben bu bitik haliyle bile çok beğeniyorum kendisini, bence Mariano'yla kaybettiğimiz saha içi aklı bize sağlayabilecek 1-2 elemandan biri. Ama bu kadar yeteneğe, tecrübeye şu son pasları bu kadar dandik yapmaktan vazgeçmesi lazım artık.

Fener maçını bari al da jübile yap bir işe yarayacağı yok bu sene belli ki kurtulmaliydik bu sene maalesef.

Geri
Üst Alt