#89 Sofiane Feghouli

Gomuldugu kadar kotu degil. Babel isini yapsa bugun 2 assisti vede bir golu vardi. Ama oynadigi oyun 4 milyon eurolukta degil.

Orhan ulucayı bilirsin abi yorumcu.Geçen sene feghouli ile alakalı enteresan bir laf etti ama pek kimsenin dikkatini çekmedi.Feghoulinin kalıcı bir sakatlığı varmış galiba ve her gun extra olarak idman yapması gerekiyormuş.Bu şekilde bir laf etmişti.Bende ona yordum.
Pubis falan mı ne acaba

Bakarsak 27 yaşında üst düzey adam getirmiştik aslında, bir de kaç yıldır düzgün kamp yememiş sanırım bu sene ilk kez kamp yedi ve direkt maçlara başladı bu sene.

Net bir sakatlık da yaşamıyor kondüsyonu azaltan ne olabilir acaba.

Bakarsak 27 yaşında üst düzey adam getirmiştik aslında, bir de kaç yıldır düzgün kamp yememiş sanırım bu sene ilk kez kamp yedi ve direkt maçlara başladı bu sene.

Net bir sakatlık da yaşamıyor kondüsyonu azaltan ne olabilir acaba.

Screenshot_20200925-100856.png
Ne olduysa o 15 16 sezonundan sonra olmus. Zaten hizi falan o ara gitmis

Fegh oynamasin da kim oynasin? Adamin atletism disinda fazla kusuru yok. Sorun 2 kanadin da aynisi olmasi. 7 tane eksikle bile 1 gol 1 asist yapacakti ki bence o gol nizamiydi. Ya Fegh ya Arda degismeli ama FFP varken imkansiz.
Hoca "asenkron kanat tandemi" sever

Bir kanat Akan hızlı şutör Winger tarzı, Bruma ve Henry gibi.
Öteki kanat daha çok Orta Saha meziyeti olan pasör ve Playmaker tarzı Kanat, Engin, Emre Ç. ve Feghouli, Arda gibi.

Onyekuru - Feghouli bu açıdan çok iyidi.

Taraftar, ben dahil 2 hızlı akan kanat olsun istiyoruz, ama Hoca bir kanadı Feghouli/Arda ya teslim verecektir. Bu da bir strateji tabiki ve anlıyorum niye Hoca bunun istediğini... Bazen oyun çok sıkışıyor ve kilidi açan Adam gerekiyor elbette.
Keşke Feghouli fiziken Valencia zamanları gibi olsa

GSC Transfer İstihbarat Şefi

Gol katkısı konusunda 11/12 sezonundan bugune hep benzer istatistikleri var. Bir ortalaması var ve o ortalamayı her sezon yakalamış gibi duruyor.

Alınan 2 şampiyonlukta da musleradan sonra ikinci sıraya yazarım. Maaşı yuksek evt ama çöp muamelesi yapılması çok yanlış.

Belhanda gibi sözleşmesinin son senesinde daha iyi verim alacagiz yani gelecek sezon
Bunuda belhandayida +1 vaad ederek oynatmak lazim. Laubali halleri kaybolunca tabanca gibi adamlar.

hedef23

Gelecek sene fiziksel durumu dahada betere gider. Umarim en gec gelecek yaz döneminde gider.

Feghoulının gol ve asıst yapıp acılması lazım kendını bulursa farklı bır oyuncu

son atakta neyi bekliyosun kardeşim 2 saat ya pas at ya yardır git neyi bekliyosun?

Bildiğin art niyetli, abartmıyorum bilerek koşmuyor yürümüyor bile yahu kafayı yiycem elini beline atmış beyimiz bekliyor ulan neyi bekliyorsun ? Caner bile omzu vurup taca gönderiyor Feghouli'yi o koca gtünden de mi utanmadın taca kadar uçarken ?

Bir daha yok oyun aklı yok bilmem ne diye boş boş konuşulmasın rica ediyorum. Silah zoruyla mı sahada bu arkadaş

Geri
Üst Alt