Cenk Özdemir
Parçalı Üye
- 28 Ağustos 2018
- 4.696
- 2.730
- 303
10. Feghouli olacağı ilk maça çıkacak futbolcudur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sampiyon oldugumuz 2 sezonda da onun son haftalarda gosterdigi performans sayesinde olduk Belhandanin hic boyle bi etkisi olmadiValla Belhanda dan önce gitmesi gereken kişiydi aslında ama.. ben sahadaki duruşundan surat ifadesine, oyun tarzına, takım atağa kalkacakken topu alıp pat diye geri dönmesine, saçma sapan kararsız kalıp ayağındaki topu arkasından gelen rakip oyuncuya kaptırmasına, çok yaşlı olmamasına rağmen hantallığına, küçük maçlarda kendini gösterip büyük maçlarda ortada olmamasına, maçın kırılma anında müsait durumda atamayıp maçı koparamayışına vb. uzar gider öyle sinir oluyorum ki.. Belhandayla Diagne ye kafayı taktı bizim taraftar adamların çabasını görüyorduk en azından, bilmiyorum yani onu hissediyordum ben sizi bilemiyorum. Ama Feghouli de onu göremiyorum çok gamsız bir havası var.
Tamam hocam eyvallah ama katkısı oldu diye sabredecek değiliz bence. Ha Belhanda da gitmeliydi ama dediğim gibi Feghouli her türlü gitmeliydi.Sampiyon oldugumuz 2 sezonda da onun son haftalarda gosterdigi performans sayesinde olduk Belhandanin hic boyle bi etkisi olmadi
Çok beklersin, hersey olurda bu 4lünün ayni anda ilk 11de olmasini bekleme.10 numara oynamalı Mostafa indirsin Feghouli vursun, Sağda Kerem solda Onye olursa koşu yollarına iyi top atar Fegh.
Eee senelik 5 mil.€ 'yu harcamak kolay olmasa gerek insanı şişirir
Yarın gidecek. Gitmeden bir ter atayım demişBu milli takima gitmedimi?
Belhandanin cagnenin her tarafı mücadele olsa ne olur ya feghouliyle yetenek olarak mukayese bile edilemez bu herifler.. kendini de bruyne sanan ama gerçekte emre akbaba kadar bile yeteneği olmayan bir adam belhanda.. Ulan bunun denediği pasları Ömer bayram denesin belhandadan daha çok isabet sağlardı.. her maç saçma sapan 5 topu rakibe hediye ediyor 1 tanesi geçince auvvv belhanda büyük yetenek..
Bu adam kendine iyi bakıyor gayet fit ama ne hikmetse Montpellier dışında oradan oraya gezmiş bir adam.. En istikrarlı oynatildigi Galatasarayimizda bile taraftarın %70 inin istemediği bir herif hickimse bilemiyor kıymetini vah vah... Anlayın kardeşim belhandada ne abartildigi gibi yetenek var ne oyun zekası o kadar pas denesem ben de atarım arada bir..
bir adami ovmek icin olumsuz ozelliklerinin hic birini gormezden gelip hep iyi yanlarini soylemek pohpohlamak, bir adami kotulemek icin de sanki hic bir iyi ozelligi yokmus gibi tum kotu ozelliklerini siralamak sadece bizim taraftarlara mahsus birsey olsa gerek.