#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Bordeaux'a diyecektin sanırım...

Yoruma gelince; zaten forvet arkası oyuncuların 'serbest' oynaması denen şeyin esprisi budur. Yardım gereken veya tehlike yaratabileceklerini hissettikleri yere istediği gibi gidebilmesidir. Bu Lincoln'ün sol kanat oynadığı anlamına gelmez.

Evet ben orda neden Auxerre yazmışım acaba?:ays: :asd:

Lincoln bu takıma en fazla 1.5 aylık katkı vermiştir. 2 sezonda. Bu kadar abartılan bir performans görmemiştim daha önce. Kewell bile Lincoln kadar övülmedi 10 katı katkı vermesine rağmen.

Lincoln bu takıma en fazla 1.5 aylık katkı vermiştir. 2 sezonda. Bu kadar abartılan bir performans görmemiştim daha önce. Kewell bile Lincoln kadar övülmedi 10 katı katkı vermesine rağmen.

Sallamayalım.

Lig performansları.

Kewell 56 maç 20 gol 9 asist

Lincoln 42 maç 13 gol- 20 asist.

Bunun dışında göze hoş gelen oyununu söylememe gerek yok sanırım.

Sallama lan O Kewell'ın sadece geçen sene ve bu seneki istatitikleri o yazdıkların kadar :asd:

Niye lig.Bordeux'a attığı gol önemli değil demi.Semih lig felan dememiş zaten.Sen oraya çektin olayı

Niye lig.Bordeux'a attığı gol önemli değil demi.Semih lig felan dememiş zaten.Sen oraya çektin olayı

Lincolnünde Bordeuxa karşı asisti var, Herha berlin maçında çok iyi oynadı felan.

Tamam toplam performansa bakalım.

67 16 gol - 31 asist Lincoln

84 32 gol - 16 asist Kewell

Görüldüğü gibi Lincoln daha az maç oynamasına rağmen ortalamaya bakarsak daha fazla katkı vermiş.10 katı durumda yok ortada.Penaltıları çıkar zaten Lincoln geçer az oynamasına rağmen.

Lincolnünde Bordeuxa karşı asisti var, Herha berlin maçında çok iyi oynadı felan.

Tamam toplam performansa bakalım.

67 16 gol - 31 asist Lincoln

84 32 gol - 16 asist Kewell

Görüldüğü gibi Lincoln daha az maç oynamasına rağmen ortalamaya bakarsak daha fazla katkı vermiş.10 katı durumda yok ortada.Penaltıları çıkar zaten Lincoln geçer az oynamasına rağmen.

Onur tamam Lincoln'de iyi katkı verdi bence takıma ama Kewell'dan daha fazla katkı verdiği söylenemez, biraz komik olur bu. Herşey istatistik değildir.

Onur tamam Lincoln'de iyi katkı verdi bence takıma ama Kewell'dan daha fazla katkı verdiği söylenemez, biraz komik olur bu. Herşey istatistik değildir.

Sir Alex Ferguson ne demisti : ''istatistik mini eteğe benzer; çok şey gösterir ama asıl görünmesi gerekeni göstermez.''

böyle karaktersiz, şerefsiz adamları itinayla bulup transfer etmek de büyük yönetim başarısı aslında.

böyle karaktersiz, şerefsiz adamları itinayla bulup transfer etmek de büyük yönetim başarısı aslında.

İtinayla bulup getirmekmi? Brezilya'da anı sanı duyulmamış bir futbolcuyu bulup getirmek gibi mi yani?

Luis+Fabiano+BRA+scores+second+goal+Brazil+BOqqF0UUVl9l.jpg

Elano+Piotr+Trochowski+Manchester+City+v+Hamburger+2KqXpktqeItl.jpg

Tamam bizde kötüydü istenileni veremedi ama dünyaca tanınmış bir oyuncuya adama 3. lig topçusu muamelesi yapmak seviyenizi düşürür ancak.

Evet değil, Kewell istatistik dışında ortada fazla görülen bir adam değildi, Lincoln mesela Herha maçında asist yapmadı ama yaptırdığı penaltı takımı yönetmesi liderlik yapması ortada.Lincolnü çekememezlik yapmayın.

Geri
Üst Alt