#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Bizde neden oynamadı bu adam hala anlayamıyorum bütün sezon yalnız yattı herif ya sinir oluyorum :mad:

Gene küfür edecekler biliyorum ama adam bizde bir sezon çoğunlukta defansif oynadı, 2.sezon ise ofansif oynatıldı. Hagi'nin gelmesiyle de iyi bir çıkış yakalamıştı hatırlarsanız. Hatta Hagi gittiğinde "memnundum" bile demişti kendisi için. Tabi tam olarak oynayamamasının nedenleri de biraz kendisinde, biraz ligte, biraz takımda, biraz oyun yapısında. Brezilya'da Santos bizim kadar kötü değil bu bir, ikincisi orada Elano ofansif oynuyor ve Brezilya ligi bizim lig kadar fiziğe dayalı bir ligte değil. Ortamda oynamasına müsait olunca böyle oluyor işte.

Sırf bu eleman yüzünden ceza yiyeceğim ama ha. Valla yanda görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Ne elanoymuş be i... basın. O zaman destek olsaydınız bu adama. Oynamadı ulan bizde işte olmadı tamam mı isterse bundan sonra santosa yaranmak için tuvaletini altından yapsın gene umrumda değil. İyi oldu gittiği . :mad:

Klasık brezılyalı canı ıstedımı oynuyo alıyo parasını gıdıyor ulkesınde oynuyor cokta tınn bes para etmez elano ıstegı kadar gol atsın....Önce Galatasaraydan aldıgı cocuguna colugana yedırdıgı paranın hakkını teslım etsın ayıptır gunahtır haramdır..

Uzaktan gol attigina gore iyi topcudur KILIT

Santos 1-0 Sao Bernardo

Gol Elano :D

Sorunun Elano'da değil bizde olduğunu anlıyorsunuz değil mi arkadaşlar ?

Penaltıdan atmış, abartmayalım.

Mustafa Sarp yokkende kötü ve yeniliyorduk sorun Mustafa Sarpta değil mi yani? Yok öyle bir dünya Elano suçludur, hem yetersiz oluşuyla hemde takımı takmamasıyla.

Hadi diyelim ki, kaliteli futbolcuydu, teknikti fln. Ama Lincoln'den daha karaktersizdi.

M.Sarp,Barış,Ayhandan oluşan bir ortasahayı bende takmazdım. "Bu ne lan leşş" derdim.

Mustafa Sarp yokkende kötü ve yeniliyorduk sorun Mustafa Sarpta değil mi yani? Yok öyle bir dünya Elano suçludur, hem yetersiz oluşuyla hemde takımı takmamasıyla.

Elano mu yetersiz,BAM ın olduğu orta sahada.Ayrıca futboldan soğuttular adamı.Ben Elano olsam bi kaç adam döverdim sahada.Elano gönderilmemeliydi Hagi geldiğinde iyi bi çıkışta yakaladı ama Hagi neden gönderdi hiçbi fikrim yok.

Elano mu yetersiz,BAM ın olduğu orta sahada.Ayrıca futboldan soğuttular adamı.Ben Elano olsam bi kaç adam döverdim sahada.Elano gönderilmemeliydi Hagi geldiğinde iyi bi çıkışta yakaladı ama Hagi neden gönderdi hiçbi fikrim yok.

Lincoln oynayamayınca yattı, Elano efendi oynamayınca öle böle yok böyle bir dünya.

Zorunuza gitmesin beyler. Gerçekler ortada. Kabul etmekte bir erdemliktir.

Penaltıdan atmış, bende birşey sandım. Bunun için mi upladınız konuyu ? :D

Geri
Üst Alt