#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

[video=youtube;Fkq-v9Dh_FY]https://www.youtube.com/watch?v=Fkq-v9Dh_FY[/video]

[video=youtube;PeTn61II0pM]https://www.youtube.com/watch?v=PeTn61II0pM[/video]

Ilk golü Elano atmis, ikinci golüde Ganso.

9.golünü atmis galiba. Biz son 9 macta kactane gol attik bilen var mi ?? :asd: :D

Elano bizde 60 macta kac gol atti bilen var mi?

Oow çok güzel tartışma. Bakalım Hayri ne cevap verecek...

Birisinin Lincoln'den bahsetmesini bekliyodum ben de.

Lincoln'un reis olmasi Brezilya'da attigi goller degil, Galatasaray'da attigi goller ve yaptigi asistler sayesindedir. Elano'nun Brezilya'da attigi golleri buraya suyun kaldirma kuvvetini bulmus gibi koyanlar Elano'nun Galatasaray'da gosterdigi igrenc performansin ardindan kendilerince iyi futbolcu oldugunu kanitlamaya calisan dostlarimizdir.

Yani ikisi arasinda fark var. Lincoln'un iyi futbolcu oldugunu zaten biliyoruz. Elano icin karar vermek zor, siz kanitlar sunuyorsunuz ama Brezilya liginden oldugu icin fazla ragbet gormuyor.

Diye aciklayabilrim geleneksel 123523652622232. "Peki ya Lincoln" sorusunun cevabini

Hayrinin zoruna gidiyor bu goller.

lincoln galiba brezilya liginin 2. ligine düşecek bu gidişle. Sezonda sadece 3 faul yapılan lige.

adam lafi yiyince abuk bir espri yapti, saglik olsun Ozgur renkdas.

Adam zaten takimdan ayrilmis. Niye bu kadar kasiyorsunuz ki kendinizi ?? Adami sevmiyorsaniz yazmayin buraya kardesim bu kadar basit. :o

Hakli miyim

haksiz miyim

kardes....

Lig boyunca mı? :evilsmile:

Güntekin Onay bir programında bahsetmişti, Real Madrid'in üst üste puan kayıplarının sebebi sert futbol diye. Deportivo'yla 0-0 kaldıkları maçta toplam 27 faul yapılmış mesela Real'li futbolculara. Türkiye ligi için normal tabi bu. 30-35 faulle (verilmeyen faullerde var) oynanan maçlar var. Brezilya liginde yetenekli futbolcular var, ama adamlar çok fazla çalışmıyorlar. Tempo, fizik-mücadele çok alt seviyede.

Güntekin Onay bir programında bahsetmişti, Real Madrid'in üst üste puan kayıplarının sebebi sert futbol diye. Deportivo'yla 0-0 kaldıkları maçta toplam 27 faul yapılmış mesela Real'li futbolculara. Türkiye ligi için normal tabi bu. 30-35 faulle (verilmeyen faullerde var) oynanan maçlar var. Brezilya liginde yetenekli futbolcular var, ama adamlar çok fazla çalışmıyorlar. Tempo, fizik-mücadele çok alt seviyede.

Tamam olm inandım, espriydi o. Bu kadar uzun cevaba gerek yoktu. :D

Birisinin Lincoln'den bahsetmesini bekliyodum ben de.

Lincoln'un reis olmasi Brezilya'da attigi goller degil, Galatasaray'da attigi goller ve yaptigi asistler sayesindedir. Elano'nun Brezilya'da attigi golleri buraya suyun kaldirma kuvvetini bulmus gibi koyanlar Elano'nun Galatasaray'da gosterdigi igrenc performansin ardindan kendilerince iyi futbolcu oldugunu kanitlamaya calisan dostlarimizdir.

Yani ikisi arasinda fark var. Lincoln'un iyi futbolcu oldugunu zaten biliyoruz. Elano icin karar vermek zor, siz kanitlar sunuyorsunuz ama Brezilya liginden oldugu icin fazla ragbet gormuyor.

Diye aciklayabilrim geleneksel 123523652622232. "Peki ya Lincoln" sorusunun cevabini

Altı çizili bölümde haklısın renktaş. Ama bold olan kısımların nedenlerinin sorgulanması gerekir (takım içi leşliğin ve kalitesizliğin)

Dün yine bir gol atmış.

[video=youtube;LvpzPwZkBTc]https://www.youtube.com/watch?v=LvpzPwZkBTc[/video]

Geri
Üst Alt