#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Muhammet

Kit misin kardesim? Elano'yu savunacagim diye baskanindan tutup kulubu tanitamayanlara bok atiyorsun, ben de diyorum ki Keita, Neill falan nasil basarili olmus? Neill-Keita-Elano arasindaki farklari anlatmiyorum, Elano'yu koruyacagim diye alakasiz bir sekilde bok attigin bireyleri savunuyorum orada

Yine Lincoln'e gelmis laf. En azindan Lincoln Galatasaray'da birseyler yapti, top oynadi da hayran olduk. Elano'ya ne diye hayran oldunuz ben de onu bilmiyorum ak.

Peki Aynı Lincoln neden 2009 senesinin ilk yarısında müthiş oynayıp ikinci yarısında düşüşe geçti ?

Dur söyleyeyim. Takım yüzünden olabilir mi acaba ? Ayrıca bu kıyas olayını nereden çıkardığını da sormak istedim ben kıyas falan yapmadım ki ikisini.

Sen de farkli hoslukta bir cocuksun. Elano'nun kotu oynamasinda takimin ve oynatildigi yerin etkili olabilecegini soyledim zaten. Noter huzurunda mektup mu yazayim yani?

Ama adamin ayni mevkilerde oynadigi ligde bilimum mac ve Atletico maclari da var. O maclardaki performanslari arasinda da daglar kadar fark var. Niye?

images

Aha dur bunu yaptı değil mi? O elini oturma organına soksunlar senin.

Elano'nun gol sevinclerini aradim da bulamadim kusura bakma. Bulsaydim ayni derinlik ve zekada bir cevapla karsinda olurdum... :ask:

Sen de farkli hoslukta bir cocuksun. Elano'nun kotu oynamasinda takimin ve oynatildigi yerin etkili olabilecegini soyledim zaten. Noter huzurunda mektup mu yazayim yani?

Ama adamin ayni mevkilerde oynadigi ligde bilimum mac ve Atletico maclari da var. O maclardaki performanslari arasinda da daglar kadar fark var. Niye?

Güzel arkadaşım ben sabahtan beri ne diyorum ? Gözüne mi sokmam lazım illa bazı şeyleri ? ;

Lincoln bizde iyi oynarken takım iyiydi ve Lincoln o zamanlar uzun bir süre Arda, Baros, Kewell gibi isimlerle oynadı. Hani hakikaten istikrarı yakalamıştık ki bu 4 futbolcunun birleşimi inanılmaz şeyler izlettirdi bize zamanında. Fakat Elano varken takım bir türlü düzlüğe çıkamadı ve orta sahada oyuncu eksikliği ve mevcut adamların form düşüklüğü, hücumda sakatlıklar falan derken Elano hem biraz geride kullanıldı, hem santrafor olarak Arda ile oynadı, hem de orta sahada Mustafa ile falan oynadı.

Tekrarlıyorum Elano kesinlikle tamamen suçsuz değil ama oynayamamasının büyük bir nedeni yukarda yazdığım şeylerdir.

Dediklerinde haklilik payi var. Ilk senesinde Lincoln'e binbir cesit kufur etmistim. Sonra dogru kullanildi ve efsane oldu. Elano da belki Skibbe takiminda olsa farkli olacakti. Yine de kendini yilda iki kere Atletico maclarinda gostermesini aciklamaz bunlar. Adamin niyeti bozuktu bastan.

Dediklerinde haklilik payi var. Ilk senesinde Lincoln'e binbir cesit kufur etmistim. Sonra dogru kullanildi ve efsane oldu. Elano da belki Skibbe takiminda olsa farkli olacakti. Yine de kendini yilda iki kere Atletico maclarinda gostermesini aciklamaz bunlar. Adamin niyeti bozuktu bastan.

Tamam da Hayri kendin diyorsun işte Lincoln ilk senesinde kendine çok uygun adamlarla oynamadı, biraz sakattı, oynadığı zamanlarda da iyi değildi. O zaman ona da dememiz lazım niye oynamadın lan sen niyetin bozuktu diye. Çünkü onun da aynı adamlarla ilk 5 maçta nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz :)

Herneyse sonuç olarak Elano tamamen suçsuz değil ama iyi oynamamasının asıl nedeni hem yanlış yerde oynaması, hem yanlış adamlarla oynaması, hem de takımın o an ki durumu...

Suclu Rijkaard mi o zaman

"Bank Asya'da 40 tane topçu bulurum 40 metreden gol atacak" , adam yeteneksiz ya!

Yeteneksiz ve karaktersiz. Elano gibi ligde bir ton da adam var. Kimse kandırmasın kendini.

Bizden giden oyuncuların başarılı olması tesadüf olamaz.

Suclu Rijkaard mi o zaman

serefi eksik herif 5 tane iyi pas vermistir reis bizde

napcakti yanindakine pas veremeyen herifi forvet arkasina mi koyacakti

arkadasin dedigi gibi adam bir frikikte baraji geciremedi

birak gol atmayi

dedigim gibi aldigi para haram olsun

Elano'nun sözde iyi oynadigi Atletico maçlarindan bahsedilmis ama sanirim farkli maçlar izledik. Elano o maçlarda kötü Galatasaray kariyerinin belki de en rezil perfromansini sergiledi. Ispanya basini bile yerden yere vurmustu.

Reyis yazmaya devam ediyor :). Ne gol atti be

Reyis yazmaya devam ediyor :). Gol attı be.

Elano'nun sözde iyi oynadigi Atletico maçlarindan bahsedilmis ama sanirim farkli maçlar izledik. Elano o maçlarda kötü Galatasaray kariyerinin belki de en rezil perfromansini sergiledi. Ispanya basini bile yerden yere vurmustu.

Arkadaş senin futbol yorumlaman FIFA tarafından yasaklanmalı.O maçlarda sahanın Keita'dan sonra en iyisiydi Elano bunu kimse inkar edemez.

[video=youtube;1hWqiJMw50g]https://www.youtube.com/watch?v=1hWqiJMw50g[/video]

Geri
Üst Alt