#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

Gelmiş geçmiş en iyi orta saha oyuncularından biriydi. Ön libero oynatıldığını "idrak edemeyen" bazı taraftarlar Elano nun kötü oynadığını zannetmişlerdir. Kendi mevkisinde oynadığı 2 maç vardır onlardada zaten iyi oynamıştı.

Sanki Bamdan iyi oynuyordu bizde kaldıki Ayhan daha iyiydi.

9%20-%20Elano%20Blumer.jpg

sevimsiz adam

Elano'yu Ayhan'dan ustun gorme cabalarini genel bir futbol bilgisi eksikligine ve yabanci topcu hayranligina yoruyorum

niye sadece ayhan

ne sarp ne baris kadar katkisi var bize

ha onlardan iyi topcudur ama karaktersiz serefsizin teki

Ayhan kim oluyor ki Elano'nun yanında? ayakkabı bağcığı.

Elano'da, Ayhan'ın boxerı o zaman. Hadi girelim saçma sapan kıyaslamalara. Yunus futbolu bilen adamsın, Galatasaray'a verdiği katkı olarak Elano ne verdi kardeşim, varsa belgenle gel, videolarla gel, istatistiklerle gel. Yok gelemezsen, o yüzden daha şu rezil adamı savunmayın lütfen, boş yere tartışıyoruz sonra.

Ayhan kuşkusuz Galatasaray'a Elano'dan çok daha fazla katkı sağlamıştır. Yıllık 3.5 milyon euro alıp, bu paranın hakkını veremeyen bir futbolcunun arkasından ağlamak çok yanlış bence.

Lucescu Rijkaard'in yaninda garnitur tabagi

Seviyesiz eleştirilere karşıyım güzel kardeşlerim.Bu adamı Barış'tan Sarp'tan kötü olduğunu iddia edenler vardı.Komikleşmeyelim Ayhan-Elano kıyası çok çok saçma olur.Ayhan'ı avrupa'da 1 Allah'ın kulu tanımaz,Elano'nun bi dönem estirdiği City'de idmana dahi çıkamaz.Bizde ne verdiği önemli tabi bişey veremedi pek.Bana göre daha çok başka sebeplerden dolayı,kendisinin de suçu büyük tabi.Ama bu onun çok iyi futbolcu olduğunu değiştirmez BANA GÖRE.

Sen kozmik bir sekilde Elano'nun cok iyi bir oyuncu oldugunu cozmus olabilirsin ama bu bizi ilgilendirmez, bizi ilgilendiren o hiyarin vurdumduymazligi ve acimasizca elestirilen Ayhan'dan daha az fayda saglamasi.

Adamın kulübe veremediği fayda, hatta bence verdiği zararı da bir kenara bırakıp sadece Galatasaray'da oynadığı futbola da baksak kötü oyuncu rezalet oyuncu dememiz gayet doğal. Asist gol istatistiği de geçtim, bu adamın top oynadığı süre boyunca iyi futbolcu olduğuna dair ufacık bir emare bile görülmemiştir.

Sonra gelip yok bu adam city de esti de, lucescuyla gürledi de falan muhabbetini avukatı gelse yapmaya utanır. Savunulcak bitek yönü yok Elano nun ve ben futbolu biliyorsam benim için çok kötü bir oyuncu. Defoldu gitti çok iyi oldu.

Elano Galatasaray'a geldiginde Lucescu'nun "Bana sorsalar almayin derdim" aciklamasini ve Manchester City'deki performansinin 10-15 macla sinirli oldugunu (paso frikikten attigi zaman) da hatirlatalim

Geri
Üst Alt