#9 Elano Blumer

Cevap: #9 Elano Ralph Blumer

B_ea5181ca362a3c8cb9275192f5943371.jpg

Skor taraftarlığı demek zaten nereden çevirebilirim bu yediklerimi diye kıvırmasını, acizliğini belli eder. Boşverin beyler :D

simdiye kadar izledigim en iyi elano, beni baya bir sasirtti. insallah formasinin hakkini verir bundan sonra.

Bence hatasız oynadı. Oh ulan, beklediğimiz Elano işte.

Elano'nun en iyi maçı falan değil. En iyi maçı Antalya, Madrid, Beşiktaş, İ.B.B maçlarının olduğu dönemdeydi geçen sezon.

O pasları, o çalımları, o şutları her sıradan futbolcu atar zaten. Hele ilk yarı Pino'ya 50 metreden sağ ayağının dışıyla attığı pası herkes atar. Ayrıca doğrusun Selçuk'ta bizde her maç oyun kuruculuk yapıyordu 50 metre ayağa pas atıyordu zaten :D

Senede birgün diye şarkı var kim söylüyordu onu? :o

Hayır sanki Ben yanılmışım olayı oluşturuluyor 1.5 sezonda ilk defa top oynamış olay bu.O zaman herkes büyük futbolcu Aydın,Cihan, Aykut.

Bu saydıklarının parlak bir Manchester City kariyeri yok. Dünyanın en iyi milli takımlarından birinde de ilk 11 oynamıyordu. Kıyaslamaya bak :)

Ara dur, sen iyi oynadıklarını ben kötü oynadıklarını bulayım.Bakalım ne oalcak?

Ooff. Sorun iyi / kötü oynaması mı sence ? Adama etmediğin laf kalmadı. Pasörlüğüne, oyun zekasına, şutlarına, herşeyine laf attın. En sonunda 2-3 maçta ki pas yüzdesine bakarak Barış'tan ve Mustafa Sarp'tan bile kötü pas tekniği olduğunu söyledin ve ekledin; "Sarp>Elano"

Daha sayayım mı ?

Bu maçta iyiydi. Süreklilik istiyorum artık kendisinden.

Üç maç üst üste iyi oynamadan iyi demeyeceğim.

Ooff. Sorun iyi / kötü oynaması mı sence ? Adama etmediğin laf kalmadı. Pasörlüğüne, oyun zekasına, şutlarına, herşeyine laf attın. En sonunda 2-3 maçta ki pas yüzdesine bakarak Barış'tan ve Mustafa Sarp'tan bile kötü pas tekniği olduğunu söyledin ve ekledin; "Sarp>Elano"

Daha sayayım mı ?

M.sarpında çok iyi oynadığı maçlar var.Sabrininde etkili şutları oluyor, ama genelleme diye bi olay var iyi kötü ayrımı yapabiliyoruz.

Rijkaard döneminde geçen sene de dahil hiç bu kadar oynamadı.Şok oldum açıkçası çok farklıydı..

Madem potansiyelin bu, neden göremedik haftalardır. :(

Bundan sonra vasat performans gösterirsen, elim yakandadır arkadaş. :)

Abdullah abi, hep dedim geçen sene defansif ağırlıklı oynatılıyor diye. Bu sene de 2 maç oynadı zaten. Birinde arkasında stoperle, diğeri de sol açıktaydı. Bu da 3.maçı. Hep bu mevkiide arkasında hücumcu bek ile oynayıp, veya şöyle diyeyim ofansif bir rolde oynayıpta bir bu maçta iyi oynasa ben de derdim niye önceden oynamadın diye ama...

Bu haftaki maçta bir gol atarsa iyice kazanırız Elano'yu.

Geri
Üst Alt